Skip Sidebar

Over ons

TIP is het Tegels Informatie Punt. Het idee achter TIP is ontstaan vanuit een burgerinitiatief. In onze samenleving zien we dat burgers door alle regelgeving en voorzieningen van tegenwoordig, vaker ...

OuderenWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Tegels Informatie Punt

Over Tegels Informatie Punt

TIP is het Tegels Informatie Punt. Het idee achter TIP is ontstaan vanuit een burgerinitiatief. In onze samenleving zien we dat burgers door alle regelgeving en voorzieningen van tegenwoordig, vaker door de bomen het bos niet meer zien.
Het doel van ons is om inwoners met vragen op weg te helpen.
Dit kunnen vragen zijn op allerlei gebied. Denk aan Zorg en Welzijn, Mantelzorg, problemen met vervoer, Wijkzaken, Financiën etc.
Het Tegels Informatie Punt is ook een plek waar vrijwilligers elkaar kunnen ontmoeten en helpen. Professionele krachten sluiten hierbij aan en bieden ondersteuning aan burgers en vrijwilligers.
Wij willen ook zorgen voor verbinding en samenwerking en een ontmoetingspunt zijn voor verenigingen. Voor verenigingen is dit een gemakkelijke weg om elkaar te ontmoeten, naar elkaar te verwijzen en om samen te werken.
Momenteel zijn er in Tegelen al veel mogelijkheden om ondersteuning en informatie te krijgen. Maar wie helpt in het spinnenweb van alle voorzieningen? Waar kun je bijvoorbeeld terecht als je vrijwilligerswerk wilt doen? Waar vind je ondersteuning op het gebied van zorg en welzijn? Waar maak je vrijwilligersinitiatieven op het gebied van zorg en welzijn bekend?
Samen met TIP kunt u antwoord krijgen op deze vragen.

Onlangs toegevoegde activiteiten

Allround Gastdame / Gastheer gezocht bij TIP
Structureel werk · 4–5 uur/week
Tegelen
Allround Gastdame / Gastheer gezocht bij TIP
Wij zijn op zoek naar een klantvriendelijke gastdame/heer bij het Tegels Informatie Punt, TIP, op de Kerkstraat 2A. Geplaatst door Tegels Informatie Punt

Foto's