Skip Sidebar

Over ons

In het Wereldpaviljoen ontmoeten culturen elkaar waardoor meer begrip en respect ontstaat voor elkaars doen en laten. Daardoor wordt de basis gelegd voor betere samenwerking en communicatie in de ...

Kunst & cultuurKinderen & JongerenOntwikkelingswerk & Rampenhulpverlening
Deel
Wij zijn op zoek naar wereldburgers!

Wij zijn op zoek naar wereldburgers!

Taak · 4–8 uur
Sint Michaelstraat 6a, 5935 BL Steyl, Nederland
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Wereldpaviljoen Steyl
#37193
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/Wereldpaviljoen-Steyl1/activiteiten/Wij-zijn-op-zoek-naar-wereldburgers/37193 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het Wereldpaviljoen is een vrijwilligersorganisatie. Voor enthousiaste, gemotiveerde en creatieve vrijwilligers is altijd plaats in onze organisatie.

Uitgebreide omschrijving

Deel jij onze missie en wil je je graag inzetten om samen met ons een verschil te maken? Neem dan snel contact met ons op zodat we samen kunnen bekijken hoe je ons het best kan helpen! Vertel wat over jezelf en waarom je gemotiveerd bent om onze missie te steunen, dan komen we snel bij je terug en gaan we samen aan de slag!

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Wereldpaviljoen Steyl

In het Wereldpaviljoen ontmoeten culturen elkaar waardoor meer begrip en respect ontstaat voor elkaars doen en laten. Daardoor wordt de basis gelegd voor betere samenwerking en communicatie in de wijk, de regio, het land en de wereld.