Skip Sidebar

Over ons

In het Wereldpaviljoen ontmoeten culturen elkaar waardoor meer begrip en respect ontstaat voor elkaars doen en laten. Daardoor wordt de basis gelegd voor betere samenwerking en communicatie in de ...

Kunst & cultuurKinderen & JongerenOntwikkelingswerk & Rampenhulpverlening
Deel
Vrijwilliger Horeca Wereldpaviljoen

Vrijwilliger Horeca Wereldpaviljoen

Structureel werk · 4–8 uur/week
Sint Michaelstraat 6a, 5935 BL Steyl, Nederland
NederlandsBestuurGastheer/vrouwSociaal contactActiviteiten begeleiden
Kunst & cultuurKinderen & Jongeren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Wereldpaviljoen Steyl
#37201
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/Wereldpaviljoen-Steyl1/activiteiten/Vrijwilliger-Horeca-Wereldpaviljoen/37201 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

La Cantina is ons gezellig restaurantje waar de bezoekers worden ontvangen bij binnenkomst. Onze vrijwilligers verkopen de tickets en verzorgen de horeca.

Uitgebreide omschrijving

Het Wereldpaviljoen is dringend op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor het team ‘La Cantina’. Dit team bestaat uit creatieve en communicatieve vrijwilligers.

La Cantina is ons gezellig restaurantje waar de bezoekers worden ontvangen bij binnenkomst. Zij verkopen de tickets en vertellen de bezoeker over de mogelijkheden. Daarnaast verkopen zij koffie/thee, frisdrank en andere lekkernijen in La Cantina en bij goed weer op ons terras. Het bedienen van de kassa hoort bij de taken. In La Cantina is het altijd gezellig!

De mensen van La Cantina kunnen ook ingezet worden bij het verzorgen van de catering als er groepen op bezoek komen, dit kan op ieder moment in de week.

Het Wereldpaviljoen telt ongeveer 80 vrijwilligers, er vindt regelmatig gezamenlijk overleg plaats. Iedere nieuwe vrijwilliger wordt begeleid tijdens een inwerkperiode.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Steyl Activiteiten > Wereldpaviljoen Steyl > Vrijwilliger Horeca Wereldpaviljoen

Over Wereldpaviljoen Steyl

In het Wereldpaviljoen ontmoeten culturen elkaar waardoor meer begrip en respect ontstaat voor elkaars doen en laten. Daardoor wordt de basis gelegd voor betere samenwerking en communicatie in de wijk, de regio, het land en de wereld.