Skip Sidebar

Over ons

In het Wereldpaviljoen ontmoeten culturen elkaar waardoor meer begrip en respect ontstaat voor elkaars doen en laten. Daardoor wordt de basis gelegd voor betere samenwerking en communicatie in de ...

Kunst & cultuurKinderen & JongerenOntwikkelingswerk & Rampenhulpverlening
Deel
Medewerker Pr-communicatie

Medewerker Pr-communicatie

Structureel werk · 1 uur/week
Steyl, Limburg, Nederland
OntwerpCampagne voerenSociale media
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Wereldpaviljoen Steyl
#51000
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/Wereldpaviljoen-Steyl1/activiteiten/Medewerker-Pr-communicatie/51000 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zijn wij op zoek naar medewerkers die meehelpen het Wereldpaviljoen nog beter op de kaart te zetten.

Uitgebreide omschrijving

Het Wereldpaviljoen in Steyl is een recreatief/educatief attractie centrum voor jong en oud. Hier maak je kennis met andere culturen via verhalen, films, VR-experience en veel doe-activiteiten. Dit alles in de sfeervolle zetting van twee landen: het Midden Amerikaanse Nicaragua en het Afrikaanse land Ghana. We zijn een vrijwilligersorganisatie en werken met 80 vrijwilligers. In verband met groeiende belangstelling van schoolklassen, groepen en toeristen zijn we op zoek naar meer vrijwilligers. Wellicht iets voor jou? Het Wereldpaviljoen is door de ANWB genomineerd bij de TOP 3 van meest maatschappelijke uitjes van ons land. En daar wil jij toch ook vrijwilligers zijn?


Communicatie-medewerker

Voor ons pr-communicatieteam zijn we op zoek naar een of twee vrijwilligers die ons willen helpen om het Wereldpaviljoen nog beter op de kaart te zetten met persberichten, website, Social Media enz. in de regio maar ook in het hele land en bij onze oosterburen. Intern geven we een Nieuwsflits uit voor de vrijwilligers en extern geven we een Nieuwsbrief uit voor de stakeholders.

Je werkt in een klein team en kunt veel activiteiten ook van huis-uit doen. Een vlotte babbel en een mooi pen is mooi meegenomen.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Steyl Activiteiten > Wereldpaviljoen Steyl > Medewerker Pr-communicatie

Over Wereldpaviljoen Steyl

In het Wereldpaviljoen ontmoeten culturen elkaar waardoor meer begrip en respect ontstaat voor elkaars doen en laten. Daardoor wordt de basis gelegd voor betere samenwerking en communicatie in de wijk, de regio, het land en de wereld.