collectant

collectant

Structureel werk · 2–4 uur/week
Venlo, Limburg, Nederland
FondsenwervingNederlands
WelzijnOnderwijs
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Rode Kruis locatie Venlo
#39431
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/Rode-Kruis-locatie-Venlo/activiteiten/collectant/39431 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Een week per jaar collecteren duizenden enthousiaste collectanten voor de lokale activiteiten van het Rode Kruis. In 2021 vindt deze collecte plaats van 13 tot

Uitgebreide omschrijving

Een week per jaar collecteren duizenden enthousiaste collectanten voor de lokale activiteiten van het Rode Kruis. In 2021 vindt deze collecte plaats van 13 tot en met 19 juni. Wil jij ons helpen om geld op te halen voor onze activiteiten in jouw regio? Geef je dan op als collectant!


Heb je meer tijd? Het Rode Kruis heeft ook collectecoördinatoren nodig, zowel op wijk- als op afdelingsniveau. In de weken voorafgaand aan de collecte kost je dit ongeveer twee tot vier uur per week.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Rode Kruis locatie Venlo

Het Rode Kruis helpt mensen in nood maar ook op de diversen evenementen die venlo(en daar buiten) rijk is. een vrijwilliger kan bij on de mogelijkheid krijgen tot het behalen van een EHBO certificaat om ingezet te worden als evenementen hulpverlener. Daarnaast zijn er vele anderen functies, denk hierbij aan boodschappenhulp, Noodhulp, etc. waarmee we samen klaar kunnen staan om anderen te helpen.