Skip Sidebar
Poppodium Grenswerk

Poppodium Grenswerk

Club, vereniging of andere

Over ons

Grenswerk is het poppodium van Venlo en omstreken. Activiteiten in alle aspecten van de popcultuur komen aan bod bij Grenswerk: Concerten, dance feesten, repeteer- en opname faciliteiten, ...

Deel
Poppodium Grenswerk

Over Poppodium Grenswerk

Grenswerk is het poppodium van Venlo en omstreken. Activiteiten in alle aspecten van de popcultuur komen aan bod bij Grenswerk: Concerten, dance feesten, repeteer- en opname faciliteiten, vrijwilligerswerk, opleidingsmogelijkheden en nog veel meer!

Grenswerk stelt zich als missie om een bijdrage te leveren aan het culturele klimaat in de gemeente Venlo en de regio, door mensen plezier te laten beleven aan alle aspecten van de popmuziek.

Grenswerk wilt mensen op een laagdrempelige manier in aanraking laten komen met muziek en met elkaar. Het programma is aansprekend en voor een brede doelgroep: populair, kwaliteit, vernieuwing en verdieping gaan hand in hand. We zijn de aanjager van popcultuur in de regio en een betrouwbare samenwerkingspartner. Openheid, samenwerking, waardering, plezier en innovatie zijn de kernwaarden van poppodium Grenswerk.

Onlangs toegevoegde activiteiten

Vrijwilliger worden?
Structureel werk · Flexibele uren
Venlo
Vrijwilliger worden?
Jouw inzet als vrijwilliger waarderen wij enorm. We zijn dan ook altijd op zoek naar nieuw talent en helpende handen.Geplaatst door Poppodium Grenswerk

Foto's