Vrijwilliger tijdens Tentoonstelling Evert Thielen

Vrijwilliger tijdens Tentoonstelling Evert Thielen

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Keulsepoort 1, 5911 BX Venlo, Nederland
Activiteit Delen
Museum van Bommel van Dam
#81828
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/Museum-van-Bommel-van-Dam/activiteiten/Vrijwilliger-tijdens-Tentoonstelling-Evert-Thielen/81828 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Kom jij ons team versterken tijdens de grote tentoonstelling van de schilder Evert Thielen? Word vrijwilliger bij museum van Bommel van Dam!

Uitgebreide omschrijving

Voor de grote tentoonstelling van de schilder Evert Thielen in het najaar van 2024 (15 september t/m 23 februari 2025) breiden we onze huidige groep vrijwilligers uit. Ben jij achttien jaar of ouder en lijkt het je leuk om één of meer dagdelen per week (tijdelijk) te helpen in ons museum? 


Als vrijwilliger ontvang je bezoekers als gastheer of gastvrouw, bied je ondersteuning op zaal of bij de balie en in de museumshop. Je komt volop in contact met bezoekers en collega’s en draagt actief bij aan een gastvrij ontvangst als visitekaartje van het museum. 


Wat kun je verwachten?

Als vrijwilliger ben je onderdeel van een gezellig team van circa 50 vrijwilligers. Je wordt begeleid door de Vrijwilligerscoördinator van het museum. Je diensten draai je altijd samen met andere vrijwilligers, publieksmedewerkers en/of toezichthouders op zaal.


Wat bieden wij?

Je krijgt gratis toegang tot het museum, korting op artikelen uit de museumwinkel, gratis koffie en thee en je wordt uitgenodigd voor bijzondere activiteiten. Ook organiseren we jaarlijks een vrijwilligers dag en krijg je een training aangeboden om jouw werk als vrijwilliger goed te kunnen doen.


Wat verwachten wij van jou?

Je hebt affiniteit met moderne en hedendaagse kunst

Je hebt een gastvrije houding en bent representatief

Je bent bereid je te verdiepen in het museale programma en je bent in staat dit verhaal met bezoekers te delen

Je hebt een open en vriendelijke houding en staat open voor bezoekers en collega’s van verschillende leeftijden en diverse (culturele) achtergronden


Vrijwilligersfuncties zijn o.a. balie-host, zaalhost, educatievrijwilliger, rondleider tentoonstellingen, vrijwilligers op- en afbouw tentoonstellingen.


Voor meer informatie kun je ook langskomen op 27 juni van 14:00 tot 15:00 uur.

Fijn als je je hiervoor aanmeld via [email protected]

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Museum van Bommel van Dam

Museum van Bommel van Dam is hét museum voor moderne en hedendaagse kunst & design van Noord-Limburg! In dit volledig gerenoveerde, voormalige postkantoor beleef je op allerlei manieren de kracht van moderne en hedendaagse kunst. Van tentoonstellingen en rondleidingen tot inspirerende activiteiten en maatschappelijke kunstprojecten.

Van Bommel van Dam kan niet zonder de hulp van enthousiaste vrijwilligers. Als vrijwilliger help je onder andere bij het ontvangen van bezoekers als gastheer of gastvrouw, ondersteuning aan de balie, het verzorgen van rondleidingen, begeleiding bij educatieve workshops of ondersteuning achter de schermen. Vrijwilligers krijgen gratis toegang tot het museum en worden uitgenodigd voor bijzondere activiteiten. Ook organiseert het museum jaarlijks een vrijwilligersdag.