Skip Sidebar
Museum van Bommel van Dam

Museum van Bommel van Dam

Club, vereniging of andere

Over ons

Museum van Bommel van Dam is hét museum voor moderne en hedendaagse kunst & design van Noord-Limburg! In dit volledig gerenoveerde, voormalige postkantoor beleef je op allerlei manieren de kracht van ...

Deel
Gastheer/Gastvrouw

Gastheer/Gastvrouw

Structureel werk · 3–9 uur/week
Keulsepoort 1, 5911 BX Venlo, Nederland
Activiteit Delen
Museum van Bommel van Dam
#46973
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/Museum-van-Bommel-van-Dam/activiteiten/GastheerGastvrouw/46973 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het ontvangen van bezoekers, toezicht houden bij tentoonstellingen, controle/scannen toegangsbewijs, informatie verstrekken aan bezoekers.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Museum van Bommel van Dam

Museum van Bommel van Dam is hét museum voor moderne en hedendaagse kunst & design van Noord-Limburg! In dit volledig gerenoveerde, voormalige postkantoor beleef je op allerlei manieren de kracht van moderne en hedendaagse kunst. Van tentoonstellingen en rondleidingen tot inspirerende activiteiten en maatschappelijke kunstprojecten.

Van Bommel van Dam kan niet zonder de hulp van enthousiaste vrijwilligers. Als vrijwilliger help je onder andere bij het ontvangen van bezoekers als gastheer of gastvrouw, ondersteuning aan de balie, het verzorgen van rondleidingen, begeleiding bij educatieve workshops of ondersteuning achter de schermen. Vrijwilligers krijgen gratis toegang tot het museum en worden uitgenodigd voor bijzondere activiteiten. Ook organiseert het museum jaarlijks een vrijwilligersdag.