Beheerder

Beheerder

Structureel werk · 20–24 uur/week · Start vanaf 1 aug 2021
Gulikstraat 202, 5913 CZ Venlo, Nederland
ReceptieCoördinerenBestuurGastheer/vrouwAdministratieSociaal contact
OuderenKinderen & JongerenBuurt & omgeving
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Gemeenschapshuis D'n Dörpel, Stichting de Treffer
#41358
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/Gemeenschapshuis-Dn-Dorpel-Stichting-de-Treffer/activiteiten/Beheerder/41358 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Beheerder of beheerders-echtpaar gemeenschapshuis

Uitgebreide omschrijving

Beheerder of beheerders-echtpaar (vrijwilligersvergoeding is mogelijk!)

In deze rol ben je de spil van het wijkgebouw. Je draagt zorg voor opening en afsluiting van het gebouw v.z.v. de betreffende vereniging dit niet zelf kan doen. Je draagt zorg voor het inplannen van de zalen en gebruik van het gebouw. Je bent hiervoor ook telefonisch bereikbaar. Je informeert de gebruikers en faciliteert waar en wanneer dit nodig is. In alle gevallen wordt zoveel mogelijk gestuurd op eigen verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid van de gebruiker. Daar waar dit niet mogelijk is spring je bij. Aanvullen van voldoende voorraad (de inkoop is geregeld). Deels voer je horeca werkzaamheden uit, bar en koffie etc. Je houdt een kleine administratie bij van voorraad en afspraken zaalgebruik. Voor nieuwe gebruikers maak je prijsafspraken.

Tijdsinvestering is afhankelijk van de inzet maar ligt naar inschatting op gemiddeld 20/25 upw.


Is jouw interesse gewekt? Maak dan telefonisch een afspraak met Paul Woltering of Wim Spaubek.

Ga voor het telefoonnummer naar de website van den Dörpel in Venlo. Het telefoonnummer van beiden staat vermeld onder het kopje "bestuurssamenstelling".

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Gemeenschapshuis D'n Dörpel, Stichting de Treffer

Gemeenschapshuis D'n Dörpel (Stichting de Treffer), is een gemeenschapshuis waar veel verenigingen gebruik van maken voor diverse activiteiten voor (oudere) wijkbewoners.