Keuken/Cantine medewerkers voor Fort Museum Venlo

Keuken/Cantine medewerkers voor Fort Museum Venlo

Structureel werk · Flexibele uren
Garnizoenweg 23, 5928 NA Venlo, Netherlands
Anders
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.10 plaatsen over.
Activiteit Delen
Fort Museum Venlo
#60176
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/7559047-/activiteiten/KeukenCantine-medewerkers-voor-Fort-Museum-Venlo/60176 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zijn op zoek naar meerdere keuken en/of kantinemedewerkers voor het Fort Museum Venlo op momenten dat we groepen ontvangen. Het betreft met name de avonduren tijdens lezingen, presentaties, cursussen en workshops en de weekenden tijdens activiteiten en evenementen.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Fort Museum Venlo vertelt de (krijgs)geschiedenis van Venlo in haar museum in het kazernekwartier in Venlo-Blerick. Het is een jong museum met een enthousiaste groep vrijwilligers van alle leeftijden. De nadruk ligt op archeologie, cultuur- en natuurhistorie van het kazernekwartier, het Fort Sint Michiel, de Frederik Hendrik Kazerne, rivier de Maas en de stad Venlo zelf.


Werkzaamheden

Alle voorkomende keuken en kantinewerkzaamheden.


Wij vragen

Versterking voor ons team, enthousiaste en leergierige mensen met interesse in archeologie, cultuur- en natuurhistorie die gastvrij zijn naar onze bezoekers toe.


Wij bieden

Een gezellig team van vrijwilligers, diverse leuke activiteiten voor de vrijwilligers zelf, diverse trainingen en ondersteuning.


Tijdsbesteding

Dit werk is op oproepbasis vanaf enkele uren per maand.


Interesse?

 Als u naast de vacature op "reageren" klikt krijgen wij bericht van uw interesse. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. Hiervoor moet u wel ingelogd zijn. Bent u nog geen vrijwilliger bij Vrijwilligerswerk Venlo? Hier kunt u zich aanmelden!

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.10 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Fort Museum Venlo

Fort Museum Venlo, centrum voor Archeologie, Cultuur- en Natuurhistorie is gevestigd in het Kazernekwartier en vertelt de (krijgs)geschiedenis van deze regio. Hierbij ligt de nadruk op Fort Sint Michiel en de Frederik Hendrik Kazerne.