Versterking van ons team dat het openluchttheater mooi houdt

Versterking van ons team dat het openluchttheater mooi houdt

Structureel werk · Flexibele uren
Tegelen, Limburg, Netherlands
KlussenTuinierenActiviteiten begeleidenGastheer/vrouwBuitenEvenement & festival
Buurt & omgevingSport & RecreatieKunst & cultuur
Activiteit Delen
Openluchttheater De Doolhof
#60332
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/0002205-/activiteiten/Versterking-van-ons-team-dat-het-openluchttheater-mooi-houdt/60332 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ons team met vrijwilligers kan wel wat handjes gebruiken voor het beheer en onderhoud van ons beeldbepalend openluchttheater en omliggend park. Onderhoud van groen, kleine reparaties en af en toe verven of opknappen. Werkzaamheden zijn in overleg met de andere vrijwilligers uit het gezellige team.

Uitgebreide omschrijving


Wie zijn wij?

Stichting Openluchttheater De Doolhof zorgt voor het beheer en de exploitatie van het openluchttheater in Tegelen. We zorgen ervoor dat beginnende en ervaren artiesten in een gezellige en veilige omgeving het publiek kunnen vermaken en boeien. Van individuele zangers, tot koren, harmonieën, dansgroepen, straattheater tot festivals en concerten van grote namen. 


Werkzaamheden

Deze zijn in overleg met ons team van vrijwilligers. We kunnen handjes gebruiken om ons bijna 100-jarige theater mooi te houden en nog aantrekkelijker te maken voor alle doelgroepen. Onderhoud van groen, kleine reparaties en af en toe wat verven of opknappen. 


Wij vragen

Iemand die het team wil versterken en een middag per week (momenteel de maandag) in teamverband de handen uit de mouwen wil steken. 


Wij bieden

Een gezellig team en een leuke sfeer om aan en in het mooiste openluchttheater van Nederland te werken. 


Tijdsbesteding 

Middag per week. Momenteel de maandagmiddag voor het onderhoud. Evenementen zijn op wisselende dagen. Uiteraard alleen op de dagen dat je kan. 

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen