Skip Sidebar
Venlo Doet Goed

Venlo Doet Goed

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Venlo Doet Goed brengt vraag en aanbod rondom vrijwilligerswerk in Venlo bij elkaar en stimuleert kennisdeling hierover. Vrijwilligerswerk is nuttig en betekenisvol: het is een zinvolle ...

Deel
Fondsenwerver PVOV

Fondsenwerver PVOV

Structureel werk · 5 uur/week
Reigerstraat 2, 5912 XL Venlo, Nederland
OnderzoekFondsenwervingNederlandsCoördineren
Buurt & omgeving
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Venlo Doet Goed
#38141
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/Venlo-Doet-Goed/activiteiten/Fondsenwerver-PVOV/38141 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken een fondsenwerver die ons team komt versterken. Ben je goed in het onderhouden van externe contacten en ben je analytisch ingesteld? Meld je dan aan!

Uitgebreide omschrijving

Taken:

Genereren van inkomsten uit fondsenwerving. Werven, coördineren en behouden van particuliere donateurs én vrijwilligers voor onze deelnemende vrijwilligersorganisaties waardoor structurele inkomsten worden gegenereerd en vrijwilligers zo vaak mogelijk participeren.


Plaats in de organisatie:

De medewerker fondsenwerving ressorteert onder het dagelijks bestuur van de stichting en werkt nauw samen met de coördinator en medewerker communicatie.


Kennis- en ervaringsniveau:

HBO werk- en denkniveau (commerciële richting/marketing). Ervaring in fondsenwerving en acquisitie. Kennis van en ervaring met CRM systemen, dataverwerking en -analyse. Vaardigheid in het accuraat onderhouden van (externe) contacten op diverse niveaus.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Venlo Activiteiten > Venlo Doet Goed > Fondsenwerver PVOV

Over Venlo Doet Goed

Venlo Doet Goed brengt vraag en aanbod rondom vrijwilligerswerk in Venlo bij elkaar en stimuleert kennisdeling hierover. Vrijwilligerswerk is nuttig en betekenisvol: het is een zinvolle tijdsbesteding, het versterkt de onderlinge samenhang en het stimuleert persoonlijke groei. Het is natuurlijk ook gewoon LEUK! Dit wil Venlo Doet Goed van harte ondersteunen. Hiermee willen we bijdragen aan ieders daad- en veerkracht en samenredzaamheid bevorderen.