Skip Sidebar
Theater De Garage

Theater De Garage

Club, vereniging of andere

Over ons

Theater De Garage biedt een podium, zaal en theatercafé voor alle vormen van theateruitingen en andere activiteiten!

Deel
Bestuurslid voor Theater De Garage

Bestuurslid voor Theater De Garage

Structureel werk · 2–8 uur/week
Saxenkampstraat 2, 5912 EB Venlo, Nederland
FondsenwervingBestuurLobbyingMarketing & Communicatie
Kunst & cultuur
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Theater De Garage
#46587
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/Theater-De-Garage1/activiteiten/Bestuurslid-voor-Theater-De-Garage/46587 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zoeken een algemeen bestuurslid voor ons mooie theater! Een gesprek kan natuurlijk altijd en dan kijken we of er een match is.

Uitgebreide omschrijving

Vacature

Het bestuur van Theater De Garage in Venlo-Zuid is op zoek naar een nieuwe secretaris van het bestuur. Deze vacature is ontstaan vanwege het vertrek van een bestuurslid.

 

Theater De Garage (TDG) is een eigentijds theater waarin de bezoeker volop kan genieten van o.a. prachtige semiprofessionele voorstellingen en vervolgens in de ambiance van het mooie theatercafé nog na kan genieten. TDG bestaat uit ongeveer 35 vrijwilligers die met veel passie en betrokkenheid hun aandeel hebben in de totale organisatie.


Het bestuur

Het bestuur draagt verantwoording voor het reilen en zeilen van Theater De Garage.

De dagelijkse uitvoering ligt bij de coördinator/programmeur Marlie van Ulft. Het bestuur bestaat momenteel uit 5 leden en komt gemiddeld 10 keer per jaar bij elkaar. Bestuurslid word je in principe voor 4 jaar, met mogelijke herbenoeming voor 4 jaar.


Het bestuur (op afstand) fungeert als werkgever en adviseur van de coördinator/programmeur, keurt de jaarstukken goed (jaarverslag en jaarrekening, (meerjaren)beleidsplan inclusief begroting), denkt mee over het beleid en de voortgang van het theater en vertegenwoordigt in samenspraak met de coördinator/programmeur het theater in de richting van verschillende samenwerkingspartijen en organisaties. Tussen het bestuur en de dagelijkse leiding bestaat een duidelijke afbakening van taken en verantwoordelijkheden. 


We zoeken een bestuurder die (enige) bestuurlijke ervaring en affiniteit met het werkterrein van TDG heeft. Je bent betrokken, onafhankelijk, hebt een kritische houding en bent geen direct belanghebbende van TDG; Je vindt het leuk om secretariële taken op zich te nemen (o.a. verslagen maken en de bestuursagenda maken en bewaken); Voldoende beschikbare tijd (ca. 2 dagdelen per maand); kennis of affiniteit met het culturele veld van theater en cultuur zou mooi zijn.


De bestuursleden krijgen geen beloning voor de werkzaamheden. Eventuele onkosten, gemaakt in de uitoefening van de functie, kunnen worden vergoed. Voorstellingen in TDG zijn vrij te bezoeken en we hebben andere leuke bijeenkomsten met alle vrijwilligers.

 

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Venlo Activiteiten > Theater De Garage > Bestuurslid voor Theater De Garage

Over Theater De Garage

Theater De Garage biedt een podium, zaal en theatercafé voor alle vormen van theateruitingen en andere activiteiten!