Skip Sidebar
Theater De Garage

Theater De Garage

Club, vereniging of andere

Over ons

Theater De Garage biedt een podium, zaal en theatercafé voor alle vormen van theateruitingen en andere activiteiten!

Deel
Algemeen bestuurslid

Algemeen bestuurslid

Structureel werk · 1–2 uur/week · Start vanaf 1 mrt 2024
Saxenkampstraat 2, 5912 EB Venlo, Nederland
Activiteit Delen
Theater De Garage
#75415
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/Theater-De-Garage1/activiteiten/Algemeen-bestuurslid/75415 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als algemeen bestuurslid werk je samen met andere bestuursleden, de betaalde kracht en de vrijwilligers om de positie van het theater te versterken.

Uitgebreide omschrijving

Wil je een actieve rol spelen in de verdere ontwikkeling van Theater De Garage? Dan is deze vacature in het bestuur misschien wel jouw kans!

 

Het bestuur van stichting Theater De Garage in Venlo-Zuid is op zoek naar een nieuw algemeen bestuurslid, vanwege het aanstaande vertrek van een van de huidige bestuursleden.

 

Theater De Garage is een eigentijds theater waar bezoekers volop kunnen genieten van prachtige voorstellingen en sfeervolle muziekoptredens. In de gezellige ambiance van het vernieuwde theatercafé is het daarna nog prettig nagenieten. Daarnaast organiseert Theater De Garage cursussen en zijn er jaarlijkse o.a. optredens van Musical Stella Duce en de vooropleiding Dans van Artez. Theater De Garage draait op het enthousiasme en betrokkenheid van zo’n 40 vrijwilligers en een betaalde kracht, de coördinator/programmeur.

 

Als algemeen bestuurslid werk je samen met andere bestuursleden, de betaalde kracht  en de vrijwilligers om de positie van het theater te versterken. Je bent medeverantwoordelijk voor het beleid en de dagelijkse gang van zaken; de uitvoering ligt in handen van de coördinator/programmeur. Het bestuur ontwikkelt het strategisch beleid, houdt toezicht op het reilen en zeilen, keurt de jaarstukken goed (jaarverslag en jaarrekening, beleidsplan inclusief begroting), vertegenwoordigt samen met de coördinator/programmeur het theater in samenwerkingsverbanden en onderhoudt contacten met organisaties en andere relaties. 

Het bestuur bestaat momenteel uit 5 leden en komt gemiddeld 10 keer per jaar bij elkaar. Bestuurslid word je in principe voor 4 jaar, met de mogelijkheid van herbenoeming voor telkens 4 jaar.

 

We zijn op zoek naar een algemeen bestuurslid met een sterke affiniteit voor theater, kunst en cultuur. Je haalt plezier uit het vormgeven van beleid en we nodigen je graag uit om samen mogelijke aandachtsgebieden te bespreken. Je bent betrokken, onafhankelijk en hebt een kritische houding. Je kunt ca. 2 uren per week  vrijmaken en hebt geen direct belang bij Theater De Garage.

 

De bestuursleden krijgen geen beloning voor de werkzaamheden. Eventuele onkosten worden wel vergoed. Veel voorstellingen kunnen vrij worden bijgewoond en we organiseren jaarlijks enkele leuke bijeenkomsten voor alle vrijwilligers als blijk van waardering.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Venlo Activiteiten > Theater De Garage > Algemeen bestuurslid

Over Theater De Garage

Theater De Garage biedt een podium, zaal en theatercafé voor alle vormen van theateruitingen en andere activiteiten!