Workshop LEERBEWERKEN

Workshop LEERBEWERKEN

Workshop · € 20 · 8 aug 2023, 13:30 - 15:30
Reigerstraat 2, 5912 XL Venlo, Nederland
OnderwijsVluchtelingen & MinderhedenBuurt & omgeving
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop
Stichting Groen Licht NML
#66039
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/Stichting-Groen-Licht-NML/activiteiten/Workshop-LEERBEWERKEN/66039 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vind je het leuk om leer te bewerken? Dan is dit een absolute aanrader voor jou. Lees meer onder de uitgebreide omschrijving.

Uitgebreide omschrijving

In de ambachtenwerkplaat van Stichting Groenlicht NML worden vanaf april 2023 diverse workshops gegeven. Denk aan bijvoorbeeld mozaïeken, glas in lood en leerbewerken.


Tijdens de workshop leerbewerken wordt stap voor stap een leren riem, die je zelf gaan bewerken/versieren, gemaakt. De workshop bestaat uit 6 bijeenkomsten van 2 uur. De workshop wordt geleid voor Louis van Kerkhoff, een zeer ervaren leerbewerker.


Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop

Over Stichting Groen Licht NML

Stichting Groen Licht helpt mensen om beter mee te doen (participeren) in onze maatschappij. Taal is de sleutel tot meedoen. We geven taallessen aan anderstaligen.
Soms is er meer nodig dan taalles om jou hiermee te helpen. Daarom geven wij ook ondersteuning en trainingen. Zo wordt wonen, leven en werken in Nederland makkelijker. Het verbetert je contacten met anderen en vergroot je zelfstandigheid.
Iedereen is anders. Wij kijken naar wat jij nodig hebt.