Redacteur m/v voor Redactieteam voor "Wat eet Venlo? Verhalen van Smaak"!

Redacteur m/v voor Redactieteam voor "Wat eet Venlo? Verhalen van Smaak"!

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren · Voor ongeveer 12 maanden
Reigerstraat 2, 5912 XL Venlo, Nederland
OnderwijsVluchtelingen & MinderhedenBuurt & omgeving
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Groen Licht NML
#68958
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/Stichting-Groen-Licht-NML/activiteiten/Redacteur-mv-voor-Redactieteam-voor-Wat-eet-Venlo-Verhalen-van-Smaak/68958 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ons Redactieteam "Wat eet Venlo? Verhalen van Smaak"! stelt een kookboek samen dat niet alleen smakelijke recepten bevat, maar ook de rijke verhalen.

Uitgebreide omschrijving

Word Lid van Ons Redactieteam voor "Wat eet Venlo? Verhalen van Smaak"!

Ben jij gepassioneerd over culinaire tradities, culturele diversiteit en het delen van verhalen? Wil je deel uitmaken van een uniek project dat bruggen bouwt tussen gemeenschappen en het authentieke erfgoed van statushouders in Venlo viert? Dan is dit jouw kans om ons redactieteam te versterken voor het buitengewone kookboek "Wat eet Venlo? Verhalen van Smaak: Een Culinaire Reis met Statushouders"!


Over het Project: "Wat eet Venlo?" is een inspirerend kookboek dat niet alleen smakelijke recepten bevat, maar ook de rijke verhalen achter deze gerechten. We gaan op reis door de culinaire wereld van statushouders, vluchtelingen en mensen die uit andere landen komen in onze gemeente, en we hebben jouw hulp nodig om deze verhalen met zorg en respect vast te leggen. Dit is een gezamenlijk project van Samen sterk voor Annakamp en Groenlicht.


Wie Zoeken We: We zijn op zoek naar enthousiaste en toegewijde redactieleden die:

  1. Gevoel hebben voor Verhalen: Je hebt een scherp oog voor boeiende verhalen en bent bedreven in het vastleggen van de unieke achtergronden en ervaringen van mensen.
  2. Culinaire Passie: Je houdt van eten en hebt interesse in verschillende keukens en kooktradities. Kennis van diverse ingrediënten en recepten is handig.
  3. Empathie en Respect: Je hebt respect voor de culturele diversiteit en de gevoeligheden van de statushouders. Je kunt met gevoel en empathie omgaan met hun verhalen.

Schrijftalent: Je hebt een vlotte pen en bent in staat om boeiend en toegankelijk te schrijven. Ervaring met culinaire of culturele journalistiek is welkom.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Groen Licht NML

Stichting Groen Licht helpt mensen om beter mee te doen (participeren) in onze maatschappij. Taal is de sleutel tot meedoen. We geven taallessen aan anderstaligen.
Soms is er meer nodig dan taalles om jou hiermee te helpen. Daarom geven wij ook ondersteuning en trainingen. Zo wordt wonen, leven en werken in Nederland makkelijker. Het verbetert je contacten met anderen en vergroot je zelfstandigheid.
Iedereen is anders. Wij kijken naar wat jij nodig hebt.