Vrijwilligers voor tuinonderhoud

Vrijwilligers voor tuinonderhoud

Structureel werk · Flexibele uren
Groenstraat 6, 5951 BC Belfeld, Nederland
Buurt & omgevingArmoedebestrijdingWelzijn
Activiteit Delen
Stichting Algemene Hulpdiensten Tegelen - Steyl - Belfeld
#81322
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/Stichting-Algemene-Hulpdiensten-Tegelen---Steyl---Belfeld/activiteiten/Vrijwilligers-voor-tuinonderhoud/81322 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Onderhoud van kleine tuintjes bij mensen die daarvoor geen beroep op iemand anders kunnen doen.

Uitgebreide omschrijving

Ouderen en gehandicapten die zelfstandig wonen hebben wel eens een helpende hand nodig als het gaat om het bijhouden van een klein tuintje. Hierop wil de A.H.D. inspelen, het is n.l. een van de voorzieningen die ouderen in staat kan stellen langer zelfstandig te blijven wonen. Momenteel zijn wij dringend op zoek naar vrijwilligers die ons hierbij kunnen helpen. 

Het gaat om het onderhoud van kleine tuintjes bij die mensen die daarvoor geen beroep op iemand anders kunnen doen. Het tuinonderhoud mag één keer in de 3 weken worden gedaan en mag per tuin niet langer duren dan 3 uur.  Voor dit onderhoud ontvangt de vrijwilliger een kleine bijdrage van € 3,50 per uur. Heb je misschien wat uurtjes tijd over en spreken deze werkzaamheden je aan, neem dan contact met ons op. Je inzet is flexibel in te vullen, het is dankbaar werk en geeft veel voldoening.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Stichting Algemene Hulpdiensten Tegelen - Steyl - Belfeld

De Algemene Hulpdienst is een vrijwilligersorganisatie die sinds 1977 hulp biedt aan ouderen en gehandicapten en heeft als doel om, op basis van vrijwilligheid, een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de leefbaarheid in Tegelen, Steyl en Belfeld.