Skip Sidebar
Resto VanHarte

Resto VanHarte

Non-profit

Over ons

Bij Resto VanHarte nodigen we je uit voor verrassende ontmoetingen, een goed gesprek en het gevoel er helemaal bij te horen, onder het genot van een gezonde maaltijd. Jong of oud, arm of rijk, en uit ...

OuderenBuurt & omgevingWelzijn
Deel
VanHarte zoekt hulp in de keuken

VanHarte zoekt hulp in de keuken

Structureel werk · 4–6 uur/week
Venlo, Limburg, Nederland
OuderenBuurt & omgevingWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Resto VanHarte
#53495
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/Resto-VanHarte2/activiteiten/VanHarte-zoekt-hulp-in-de-keuken/53495 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken vrijwilligers die samen met de kok in de keuken een dag in de week een drie gangen diner willen bereiden. Dat zou kunnen op de locatie De Vilgaard in

Uitgebreide omschrijving

Resto VanHarte: hét recept voor een betere buurt

 

 

Stichting VanHarte zoekt voor Venlo:

 

Assistent Keuken voor Resto VanHarte

 

Heb jij een passie voor koken? Vind jij het leuk om met minimale middelen, samen met de kok, een heerlijk driegangendiner bereiden, samen met vrijwilligers met verschillende achtergronden? Dan is Resto VanHarte op zoek naar jou! Meld je nu aan als assistent kok voor Resto VanHarte Venlo:

 

 

Omschrijving

Resto VanHarte organiseert lekkere en betaalbare driegangendiners voor buurtbewoners. Iedereen is welkom om samen te eten en elkaar beter te leren kennen. De drijvende kracht achter Resto VanHarte zijn de vrijwilligers in de keuken en bediening. Aan hen biedt Resto VanHarte kansen voor een zinvolle actieve rol in de samenleving en de mogelijkheid om zich te ontplooien.

 

Werkzaamheden

De kunst is om een heerlijk, gezond én betaalbaar driegangenmenu samen te stellen. Onder leiding van de kok bereid je de maaltijd in een team van vrijwilligers in de keuken. Je wordt in je werkzaamheden ondersteund en gecoacht door professionals van Resto VanHarte.

 

Vaardigheidseisen        

Uiteraard mag een passie voor koken niet ontbreken! Maar verder wordt geen kennis gevraagd. Samenwerken is een groot goed bij VanHarte. Je bent sociaal en vriendelijk en een echte teamplayer.

 

Bijzonderheden

Alle kennis van bijna 14 jaar ervaring van Resto VanHarte is gebundeld in de VanHarte Academie. Resto VanHarte biedt haar vrijwilligers de kans om diverse trainingen te volgen aan de VanHarte Academie. Na de trainingen weet je bijvoorbeeld alles van voedselveiligheid (het HACCP diploma) en gezond budget koken .

 

Resto VanHarte Venlo

Op meer dan 50 locaties door heel Nederland verzorgt Resto VanHarte één of twee avonden per week een gezond driegangendiner. In Venlo is Resto VanHarte gevestigd in drie verschillende locaties. Deze vacature is beschikbaar voor de volgende locaties:

·        BMV De Vilgaard in Velden

·        Ut Tref in Venlo-Zuid

 

Kijk voor meer informatie op onze website of op onze Facebookpagina

 

Interesse?

Neem contact op met Hein van der Kroft, Resto manager.

 

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Venlo Activiteiten > Resto VanHarte > VanHarte zoekt hulp in de keuken

Over Resto VanHarte

Bij Resto VanHarte nodigen we je uit voor verrassende ontmoetingen, een goed gesprek en het gevoel er helemaal bij te horen, onder het genot van een gezonde maaltijd. Jong of oud, arm of rijk, en uit welke windstreek dan ook: iedereen is welkom om bij ons te komen eten, of te komen helpen in de keuken of de bediening. Iedereen doet mee bij Resto VanHarte.