Skip Sidebar
Resto VanHarte

Resto VanHarte

Non-profit

Over ons

Bij Resto VanHarte nodigen we je uit voor verrassende ontmoetingen, een goed gesprek en het gevoel er helemaal bij te horen, onder het genot van een gezonde maaltijd. Jong of oud, arm of rijk, en uit ...

OuderenBuurt & omgevingWelzijn
Deel
Keuken/afwashulp

Keuken/afwashulp

Taak · 4–8 uur
Hendrikxstraat 17, 5912 BW Venlo, Nederland
OuderenBuurt & omgevingWelzijn
Activiteit Delen
Resto VanHarte
#72442
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/Resto-VanHarte2/activiteiten/Keukenafwashulp/72442 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken een actieve keuken en afwasvrijwilliger. Je start op de dinsdagen om 16.00 uur en helpt mee in de keuken met alle voorkomende werkzaamheden.

Uitgebreide omschrijving

Om 16.00 uur starten je werkzaamheden, het kan zijn dat je groenten kan snijden of desserts moet klaarmaken, de afwas behoort ook tot een van je taken. De werkzaamheden zijn iedere week verschillend.

We werken met een team, we werken echt samen om ons doel te bereiken, het is bijzonder gezellig en er is een goede sfeer met de rest van het vrijwilligers team.

In de keuken werkt één professionele kok en de vrijwilligers leveren de hand en span diensten. Dus ben je een beetje handig in de keuken en heb je tijd over om mede te zorgen dat er om 18.00 uur een heerlijk 3 gangen menu op tafel staat, laat het dan weten!

Als je een mailtje stuurt naar [email protected] dan nemen we snel contact met je op!


P.s: En je mag mee eten van het vers gekookte drie gangen diner, je krijgt een werkschort, je hoort bij een hardwerkend en gemotiveerd vrijwilligers team en je werk wordt zowel door de gasten als ook door je collega vrijwilligers zeer gewaardeerd.Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Venlo Activiteiten > Resto VanHarte > Keuken/afwashulp

Over Resto VanHarte

Bij Resto VanHarte nodigen we je uit voor verrassende ontmoetingen, een goed gesprek en het gevoel er helemaal bij te horen, onder het genot van een gezonde maaltijd. Jong of oud, arm of rijk, en uit welke windstreek dan ook: iedereen is welkom om bij ons te komen eten, of te komen helpen in de keuken of de bediening. Iedereen doet mee bij Resto VanHarte.