Afwashulp

Afwashulp

Taak · 4–8 uur
Heymansstraat 128a, 5927 NT Venlo, Nederland
OuderenBuurt & omgevingWelzijn
Activiteit Delen
Resto VanHarte
#72442
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/Resto-VanHarte2/activiteiten/Afwashulp/72442 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Een afwasvrijwilliger! Je start op de maandagen, 1 x per week om 16.00 uur en verzorgt de afwas in de afwaskeuken en alle voorkomende afwaswerkzaamheden.

Uitgebreide omschrijving

Om 16.00 uur starten je werkzaamheden, de afwasser heeft een zeer belangrijke functie! Je werkt met een professionele afwasmachine/snelwasser. Je bent, samen met de chef en de andere vrijwilligers, verantwoordelijk voor de afwas uit de keuken en ook voor de afwas na het diner van de gasten, soms werk je alleen, maar meestal samen met andere vrijwilligers die je helpen met afdrogen e.d. Na afloop zorg je dat de afwaskeuken er weer piekfijn uitziet.

We werken met een team, we werken echt samen om ons doel te bereiken, het is bijzonder gezellig en er is een goede sfeer met de rest van het vrijwilligers team.

In de keuken werkt één professionele kok en de vrijwilligers leveren de hand en span diensten. Dus ben je een beetje handig met de afwas en heb je tot ca. 20.30/21.00 uur tijd om hiervoor zorg te dragen? Laat het dan weten, je bent zeer welkom!

Als je een mailtje stuurt naar [email protected] dan nemen we snel contact met je op!


P.s: En je mag uiteraard mee eten met het vers gekookte drie gangen diner, je krijgt een werkschort, je hoort bij een hardwerkend en gemotiveerd vrijwilligers team en je werk wordt zowel door de gasten als ook door je collega vrijwilligers zeer gewaardeerd.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Resto VanHarte

Bij Resto VanHarte nodigen we je uit voor verrassende ontmoetingen, een goed gesprek en het gevoel er helemaal bij te horen, onder het genot van een gezonde maaltijd. Jong of oud, arm of rijk, en uit welke windstreek dan ook: iedereen is welkom om bij ons te komen eten, of te komen helpen in de keuken of de bediening. Iedereen doet mee bij Resto VanHarte.