Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

Event · 7 aug, 12:00 – 11 aug, 13:00
Flexibele locatie
Kunst & cultuurGender gelijkheidWelzijn
Activiteit Delen
Limburg Festival
#81993
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/Limburg-Festival1/activiteiten/Vrijwilligers-gezocht/81993 om je aan te melden

Contactpersoon

Marion van den BerckenStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

In de periode 22 juni tot 1 juli is er gelegenheid om je aan te melden als vrijwilliger voor het Limburg Festival editie 2024!

Uitgebreide omschrijving

Heb je interesse meld je dan aan voor de ontvangst van de speciale nieuwsbrief voor vrijwilligers. Je ontvangt dan een nieuwsbrief met een link voor definitieve aanmelding. Je kunt eenvoudig je voorkeuren aangeven qua beschikbaarheid en culturele smaak. Er wordt zo veel als kan rekening mee gehouden.

Als dank een grote portie lol en plezier, en een gratis collectors-item Limburg Festival-shirt speciaal voor de vrijwilligers, én je bent welkom bij een (door de organisatie geselecteerde) voorstelling.

 

Voor meer informatie over het aanmelden, kun je een mail sturen naar

[email protected]

Activiteit Delen

Over Limburg Festival

Het Limburg Festival is het grootste locatietheaterfestival in Limburg! Voor het 42e jaar gaat het van 7 t/m 11 augustus in 2024 bezoekers een unieke theaterervaring laten beleven. Door ze daar waar het vlakke land begint te plooien, te verwonderen met bijzonder theater op bijzondere locaties. Het festival tovert daarbij het platteland om tot één groot openluchtpodium met een breed aanbod van theater, toneel, muziek, opera, mime en dans.

Het Limburg Festival vertelt verhalen van gisteren, van nu en morgen. Op bijzondere plekken in het hart van het Limburgse (cultuur)landschap zoals in monumentale kloosters, eeuwenoude boerenerven, majestueuze kastelen, de boorden van Mooder Maas en je eigen ongeharkte achtertuin.