Gezocht bestuursleden

Gezocht bestuursleden

Structureel werk · Flexibele uren
Postweg 350, 5915 HJ Venlo, Nederland
Kunst & cultuur
Activiteit Delen
LGOG kring Venlo
#68505
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/LGOG-kring-Venlo/activiteiten/Gezocht-bestuursleden/68505 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken mensen die met ons mee willen denken èn doen. Belangstelling voor cultuurhistorie is prettig, andere specifieke vaardigheden worden niet gevraagd.

Uitgebreide omschrijving

Het LGOG is een Limburgse organisatie die bezighoudt met de cultuurhistorie in onze provincie. Iedere regio heeft zijn eigen kring. Deze kringen organiseren lezingen en excursies met in ons geval onderwerpen uit Groot-Venlo en Peel&Maas. Dit kan variëren van bijvoorbeeld de belegeringen van de stad Venlo tot de Fossa Eugeniana tot gebeurtenissen uit de Tweede wereldoorlog of bierbouwerijen. Daarnaast dragen wij ons steentje bij aan initiatieven in de stad en regio zoals het plaatsen van Stolpersteine en meedenken met het Museum van Bommel van Dam over een regionale tint aan het gebouw. Ieder jaar wordt in eigen beheer een glossy uitgegeven met 6-8 artikelen over onze regio.

Op de website van de kring kunt u meer informatie vinden over de kring Venlo: https://lgog.nl/kringen/venlo/over-lgog-venlo

Op de volgende website kunt u meer informatie vinden over de provinciale organisatie: https://lgog.nl/over-lgog

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over LGOG kring Venlo

Het LGOG is een Limburgse organisatie die bezigheid met de cultuurhistorie in onze provincie. Iedere regio heeft zijn eigen kring. Deze kringen organiseren lezingen en excursies met in ons geval onderwerpen uit Groot-Venlo en Peel&Maas.