Medewerker moes- & kruidentuin

Medewerker moes- & kruidentuin

Structureel werk · 3–6 uur/week
Hagerlei 1, 5912 PP Venlo, Nederland
Advies & MentoringBuitenTuinieren
DierenwelzijnNatuur & MilieuKinderen & Jongeren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Kinderboerderij Hagerhof
#37363
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/Kinderboerderij-Hagerhof/activiteiten/Tuinvrijwilliger-kinderboerderij-Hagerhof/37363 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor de aanleg en het onderhoud van de moestuin en kruidentuin zijn we op zoek naar mensen met groene vingers. Interesse? Neem dan contact met ons op.

Uitgebreide omschrijving

Voor de aanleg en het onderhoud van de moestuin en kruidentuin zijn we op zoek naar mensen met groene vingers. Naast het opkweken en planten van groente, fruit en kruiden bestaan de werkzaamheden uit het wieden van onkruid, snoeien van fruitbomen en struiken en meedenken over de verdere inrichting van de tuinen rondom de kinderboerderij.


Heeft u enkele uurtjes per week tijd en vindt u het leuk om in een gezellig team aan de slag te gaan in de tuin van de boerderij neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en rondleiding door de tuin.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Kinderboerderij Hagerhof

Kinderboerderij Hagerhof in Venlo is een geweldige omgeving voor jong en oud om te ontspannen. Er zijn koeien, vogels, konijnen, varkens, geiten en talloze andere dieren. Ze staan te trappelen om gevoerd en geaaid te worden. Naast allerlei recreatieve activiteiten verzorgt Kinderboerderij Hagerhof ook veel educatieve projecten. Je kan via onze workshops en educatieve lessen op een speelse manier een heleboel leren over onze natuur. Verder is er een kruidentuin, een bijenstal, een eendenvijver met wiebelbrug, een trollenhut, een échte kabouterboom, een wilgenhut en een speeltuin. Ook kun je bij Kinderboerderij Hagerhof komen knutselen met natuurlijke materialen.