Gastheer / Gastvrouw

Gastheer / Gastvrouw

Structureel werk · 3 uur/week
Kasteellaan 8, 5932 AG Tegelen, Nederland
Kunst & cultuur
Activiteit Delen
Keramiekcentrum Tiendschuur Tegelen
#49183
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/Keramiekcentrum-Tiendschuur-Tegelen/activiteiten/Gastheer--Gastvrouw/49183 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Hou je van keramiek? Heb je tijd?
Woon je in de buurt en ga je graag met mensen om?
Dan ben jij wellicht de nieuwe vrijwilliger die wij zoeken.

Uitgebreide omschrijving

Wij zijn Keramiekcentrum Tiendschuur Tegelen, museum en atelier voor keramische kunst.

Álles in dit museum is gemaakt van klei of porselein, van oud tot modern. Er is ook een atelier bij waar de enthousiaste bezoekers zelf met klei aan de slag kunnen gaan tijdens een workshop of cursus. Tevens organiseert de Tiendschuur demonstraties met de 3D printer en de draaischijf.


Wij zijn op zoek naar een enthousiaste gastheer / gastvrouw voor het ontvangen van onze bezoekers, verkoop entreebewijs, verkopen uit onze museumwinkel, ondersteunen bij groepsbezoeken en het suppoosten in ons museum.

Je dient minimaal een dagdeel van 3 uur per week beschikbaar te zijn bij voorkeur op zaterdag of zondag.Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Keramiekcentrum Tiendschuur Tegelen

Onder de rook van Venlo, in Tegelen ligt een prachtig museum op een sprookjesachtige locatie! Dit museum heeft een unieke verzameling historische keramiek en toont verrassende exposities hedendaagse kunst. De bezoeker beleeft hier de geschiedenis van de regio, van de Romeinen tot en met grootmoeders puddingvormen. De knappe staaltjes vakmanschap die hier te zien zijn dwingen respect af. De schoonheid van de moderne kunst is adembenemend en is afkomstig van gerenommeerde kunstenaars uit heel Europa.
Álles in dit museum is gemaakt van klei of porselein, van oud tot modern. Er is ook een atelier bij waar de enthousiaste bezoekers zelf met klei aan de slag kunnen gaan tijdens een workshop of cursus. Tevens organiseert de Tiendschuur demonstraties met de 3D printer en de draaischijf. Sluit u aan bij ons team balievrijwilligers en wordt gastvrouw/heer en verwelkom onze bezoekers of sluit u aan bij ons team van de Technische Dienst.