Skip Sidebar

Over ons

De Groente & Fruitbrigade redt deze groente en fruit. De vorm is namelijk misschien wat anders, de smaak is niet minder. Deze producten zijn nog helemaal geschikt voor menselijke consumptie ...

Vluchtelingen & MinderhedenArmoedebestrijdingNatuur & Milieu
Deel
Fondsenverwer

Fondsenverwer

Taak · 2–4 uur
Flexibele locatie
Vluchtelingen & MinderhedenArmoedebestrijdingNatuur & Milieu
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Groente & Fruitbrigade
#48533
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/Groente--Fruitbrigade/activiteiten/Fondsenverwer/48533 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij een bijdrage leveren aan de Vrienden van Groente & Fruitbrigade? Help dan mee als acquisiteur!

Uitgebreide omschrijving

Onze missie: meer groente en fruit voor voedselbankklanten. Help jij mee?  

 

De Groente & Fruitbrigade is volledig afhankelijk van donaties en vrijwilligers. Wij ontvangen regelmatig financiële donaties, maar die zijn meestal éénmalig. Wij willen onze operatie structureel financieren en lange termijn zekerheid creëren met een meer constante kasstroom. Daarom willen wij het concept ‘Vrienden van de Groente & Fruitbrigade’ opzetten. Onze doelgroep:  bedrijven, gemeentes, fondsen en vermogende particulieren. 

 

Werkzaamheden: 

  • Acquisitie/fondsenwerving: het aantrekken van nieuwe ‘Vrienden van’ 
  • Relatiebeheer: relaties onderhouden met bestaande ‘Vrienden van’ 
  • Organiseren van rondleidingen en een jaarlijks evenement op onze locatie in Poeldijk. 
  • Ondersteunen bij het realiseren van communicatie uitingen (logo’s op website, vrachtwagen etc.) (in samenwerking met het PR & Communicatieteam van de Groente & Fruitbrigade). 

 

Jij hebt: 

  • HBO/WO werk- en denkniveau 
  • Ervaring en/of achtergrond in fondsenwerving 
  • Een ‘hands on’ mentaliteit 
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal 

 

Werktijden: 

Ca. 4 uur per week. Flexibel in te delen en deels vanuit huis uit te voeren. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je langsgaat bij potentiele ‘Vrienden van’ (bedrijven, gemeentes etc.). 

 

Bijzonderheden: 

  • Al het werk bij de Groente & Fruitbrigade voor voedselbanken is pro deo (onkosten komen voor vergoeding in aanmerking). 

 

Informatie over de organisatie: 

De Groente & Fruitbrigade redt groente en fruit en levert dit aan de allerarmsten via Voedselbanken Nederland. Groente en fruit wordt regelmatig weggegooid omdat vorm, grootte of kleur niet voldoet aan criteria van afnemers of omdat sommige producten een klein plekje hebben.  

 

De Groente & Fruitbrigade redt deze groente en fruit. De vorm is namelijk misschien wat anders, de smaak is niet minder. Deze producten zijn nog helemaal geschikt voor menselijke consumptie. Zo gaan we voedselverspilling tegen en beschermen we het milieu. De Groente & Fruitbrigade levert exclusief aan Voedselbanken Nederland. Klik hier voor meer informatie over Voedselbanken Nederland 

 

Interesse? 

Voor meer informatie neem contact op met Lisa de Bakker via dit platform. Of stuur direct je CV samen met een korte motivatie naar Lisa de Bakker

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Groente & Fruitbrigade

De Groente & Fruitbrigade redt deze groente en fruit. De vorm is namelijk misschien wat anders, de smaak is niet minder. Deze producten zijn nog helemaal geschikt voor menselijke consumptie. Zonde om weg te gooien! Zo gaan we voedselverspilling tegen en beschermen we het milieu. Als deze producten worden weggegooid verspillen we namelijk niet alleen voedsel, we verspillen ook land, water, energie en CO2.

De Groente & Fruitbrigade levert exclusief aan Voedselbanken Nederland. Via de regionale distributiecentra van Voedselbanken Nederland zorgt de brigade dat groente en fruit bij voedselbankklanten terecht komt en dat zij kunnen genieten van deze pure en gezonde producten.