Skip Sidebar

Over ons

Gemeente Venlo heeft de ambitie om haar inwoners te ondersteunen zo vitaal mogelijk door het leven te gaan. Onder de noemer Venlo.fit inspireert en ondersteunt de gemeente haar inwoners zoveel ...

Sport & Recreatie
Deel
Beweegmaatje

Beweegmaatje

Structureel werk · 1–3 uur/week
Venlo, Limburg, Nederland
BegeleidingCoördinerenBestuurAdvies & MentoringSociaal contactMaatje & buddyActiviteiten begeleidenSportBuiten
Sport & Recreatie
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Gemeente Venlo, Venlo.Fit
#41679
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/Gemeente-Venlo-VenloFit/activiteiten/Beweegmaatje/41679 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Samen met je maatje bewegen en sporten

Uitgebreide omschrijving

Voor sommigen inwoners is de stap naar bewegen erg groot. Deze inwoners zoeken ondersteuning hierin. Soms is het spannend om naar nieuwe beweeggroepen te gaan. Soms heb je gewoon een maatje nodig die samen met jou beweegt of naar een beweeggroep of sportvereniging gaat.


De doelgroep is heel divers; jongeren, ouderen, mensen met een beperking of mensen met psychische kwetsbaarheden. Kenmerkend is dat deze inwoners graag willen bewegen en hiervoor ondersteuning wensen.


Er zijn natuurlijk verschillende  beweegmogelijkheden die je samen kan doen; je kan wandelen, joggen, fietsen of zelfs boot camp. . Het kan ook al zijn dat je samen naar een beweeggroep, fitnesscentrum of sportvereniging in Venlo gaat.


Ook kan het zijn dat de inwoners nog niet goed weet wat hij of zij wil doen. Dan kun je samen met de inwoners een beweeggesprek voeren. 

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Gemeente Venlo, Venlo.Fit

Gemeente Venlo heeft de ambitie om haar inwoners te ondersteunen zo vitaal mogelijk door het leven te gaan. Onder de noemer Venlo.fit inspireert en ondersteunt de gemeente haar inwoners zoveel mogelijk te bewegen. Het sportloket is de plek in Venlo waar vragen over sport en bewegen terecht komen.