Vrijwilliger voor hulp in de keuken bij de afwas

Vrijwilliger voor hulp in de keuken bij de afwas

Structureel werk · 2–3 uur/week
Tegelen, Limburg, Nederland
ZorgWelzijnOuderen
Activiteit Delen
De Zorggroep
#81346
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/De-Zorggroep3/activiteiten/Vrijwilliger-voor-hulp-in-de-keuken-bij-de-afwas/81346 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zoeken voor de dagbehandeling Somatiek van De Nieuwe Munt iemand die wil komen helpen met de afwas op Dinsdag en Donderdag rond de middag.

Uitgebreide omschrijving

We zijn binnen dagbehandeling Somatiek op zoek naar iemand die ons kan ondersteunen met de afwas tussen 12.00 en 14.00 uur op dinsdag en donderdag. Je bent nooit alleen er zijn altijd medewerkers aanwezig.

Wat is dagbehandeling Somatiek, dit een dagbehandeling waar elke dag bezoekers komen die nog thuis wonen. En naar de dagbehandeling komen een leuke dag invulling.

Lijkt je dit leuk neem dan contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over De Zorggroep

Vrijwilligerswerk bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van kwetsbare mensen en bijdragen aan de lokale samenleving. Je hebt oog voor gezelligheid, sfeer en aandacht voor het welzijn van cliënten. Als vrijwilliger kun jij daar écht het verschil maken. Want het leven van cliënten bestaat uit meer dan verzorging, verpleging en behandeling door beroepskrachten en mantelzorgers. Ontdek wat jij als vrijwilliger kunt betekenen én wat je daarvoor terug krijgt.