Vrijwilliger ontbijtproject bij De Nieuwe Munt Tegelen

Vrijwilliger ontbijtproject bij De Nieuwe Munt Tegelen

Structureel werk · 2–3 uur/week
Tegelen, Limburg, Nederland
ZorgWelzijnOuderen
Activiteit Delen
De Zorggroep
#81617
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/De-Zorggroep3/activiteiten/Vrijwilliger-ontbijtproject-bij-De-Nieuwe-Munt-Tegelen/81617 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zijn binnen St Julia onderdeel van De Nieuwe Munt op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij het ontbijt op Appelboom. Van 8.00-10.30 uur.

Uitgebreide omschrijving

Voor afdeling Appelboom zoeken we voor elke morgen (behalve de maandagmorgen) iemand die wil komen helpen bij het ontbijt . Dit zal zijn van 8.00-10.30 uur. Dit is ook mogelijk om op te splitsen en hier meer vrijwilligers voor aan te nemen. Wil jij iets betekenen voor de oudere neem dan contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over De Zorggroep

Vrijwilligerswerk bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van kwetsbare mensen en bijdragen aan de lokale samenleving. Je hebt oog voor gezelligheid, sfeer en aandacht voor het welzijn van cliënten. Als vrijwilliger kun jij daar écht het verschil maken. Want het leven van cliënten bestaat uit meer dan verzorging, verpleging en behandeling door beroepskrachten en mantelzorgers. Ontdek wat jij als vrijwilliger kunt betekenen én wat je daarvoor terug krijgt.