Kookvrijwilliger

Kookvrijwilliger

Structureel werk · 3 uur/week · Start vanaf 30 mei 2024
Blerick, Venlo, Limburg, Nederland
Koken & etenZorg
ZorgWelzijnOuderen
Activiteit Delen
De Zorggroep
#81194
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/De-Zorggroep3/activiteiten/Kookvrijwilliger/81194 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor de locatie de Tollensstraat zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die het leuk lijkt om koken voor een groep bewoners.

Uitgebreide omschrijving

Voor de locatie de Tollensstraat zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die het leuk lijkt om te koken voor een groep bewoners.

Binnen de Tollensstraat zijn 4 groepswoningen voor mensen met dementie.


Samen met de welzijnsmedewerker kies je van te voren een gerecht/menu uit binnen de kaders van de organisatie. Op de donderdag ga je de maaltijden bereiden en zorg je na afloop dat alles weer afgeruimd is. Je bent hier ongeveer mee bezig van 10.00 tot 13.00.


Heb jij affiniteit met de doelgroep mensen met dementie en met koken? Lijkt het jou mooi om wat te betekenen voor deze mensen? Neem dan contact op met procesbegeleider vrijwilligers Laurie Houwen via [email protected] of 0613422058Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over De Zorggroep

Vrijwilligerswerk bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van kwetsbare mensen en bijdragen aan de lokale samenleving. Je hebt oog voor gezelligheid, sfeer en aandacht voor het welzijn van cliënten. Als vrijwilliger kun jij daar écht het verschil maken. Want het leven van cliënten bestaat uit meer dan verzorging, verpleging en behandeling door beroepskrachten en mantelzorgers. Ontdek wat jij als vrijwilliger kunt betekenen én wat je daarvoor terug krijgt.