Huiskamerondersteuner

Huiskamerondersteuner

Structureel werk · 1–4 uur/week
Blerick, Venlo, Limburg, Nederland
ZorgWelzijnOuderen
Activiteit Delen
De Zorggroep
#78350
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/De-Zorggroep3/activiteiten/Huiskamerondersteuner/78350 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ondersteuning geven en zorgen voor sfeer in de huiskamer voor mensen met dementie in de Tollensstraat of voor mensen van somatiek/dementie in de Ruijsstraat

Uitgebreide omschrijving

Tijdstip: in overleg, naar mogelijkheden

Locatie: Tollensstraat en Ruijsstraat in Blerick


Werkzaamheden:

·      Meehelpen met de maaltijden;

·      Koffie/thee schenken;

·      Zorgen voor een gezellige sfeer;

·      Eventueel een activiteit doen met bewoners, denk hierbij aan een spelletje doen, tv kijken, de krant lezen, eten bereiden, tafels dekken, afwassen, wandelen.


Wij vragen:

Je kunt omgaan met mensen met dementie (of somatische aandoening op de Ruijsstraat) en bent bereid scholing te volgen. Je bent geduldig en je bent in staat om mede zorg te dragen voor een gezellige huiselijke sfeer. Daarnaast zijn respect, vertrouwen, zelfstandigheid een rustige en vriendelijke benadering kwaliteiten die we van elke vrijwilliger verwachten.


VOG:

Vragen wij kosteloos voor u aan.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over De Zorggroep

Vrijwilligerswerk bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van kwetsbare mensen en bijdragen aan de lokale samenleving. Je hebt oog voor gezelligheid, sfeer en aandacht voor het welzijn van cliënten. Als vrijwilliger kun jij daar écht het verschil maken. Want het leven van cliënten bestaat uit meer dan verzorging, verpleging en behandeling door beroepskrachten en mantelzorgers. Ontdek wat jij als vrijwilliger kunt betekenen én wat je daarvoor terug krijgt.