Skip Sidebar
De Zorggroep

De Zorggroep

Non-profit

Over ons

Vrijwilligerswerk bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van kwetsbare mensen en bijdragen aan de lokale samenleving. Je hebt oog voor gezelligheid, sfeer en ...

ZorgWelzijnOuderen
Deel
Fietsen op de duo fiets met bewoners

Fietsen op de duo fiets met bewoners

Structureel werk · 2–4 uur/week
5931 MB, Tegelen, Limburg, Nederland
ZorgWelzijnOuderen
Activiteit Delen
De Zorggroep
#79969
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/De-Zorggroep3/activiteiten/Fietsen-op-de-duo-fiets-met-bewoners/79969 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Binnen De Nieuwe Munt zijn we opzoek naar iemand die het leuk vind om samen met bewoners te gaan fietsen met de duo fiets.

Uitgebreide omschrijving

We zoeken iemand die het leuk vind om te gaan fietsen met bewoners op de duo fiets. Deze fiets heeft elektrische ondersteuning.

Op welke dag en hoe laat daar komen we in een gesprek wel uit.

Natuurlijk word u de fiets ook uitgelegd. Lijkt u dit iets neem dan vrijblijvend contact met me op voor een kennismaking.

Wie weet tot snel.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Tegelen Activiteiten > De Zorggroep > Fietsen op de duo fiets met bewoners

Over De Zorggroep

Vrijwilligerswerk bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van kwetsbare mensen en bijdragen aan de lokale samenleving. Je hebt oog voor gezelligheid, sfeer en aandacht voor het welzijn van cliënten. Als vrijwilliger kun jij daar écht het verschil maken. Want het leven van cliënten bestaat uit meer dan verzorging, verpleging en behandeling door beroepskrachten en mantelzorgers. Ontdek wat jij als vrijwilliger kunt betekenen én wat je daarvoor terug krijgt.