Skip Sidebar
De Zorggroep

De Zorggroep

Non-profit

Over ons

Vrijwilligerswerk bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van kwetsbare mensen en bijdragen aan de lokale samenleving. Je hebt oog voor gezelligheid, sfeer en ...

ZorgWelzijnOuderen
Deel
Duo fietsmaatje voor bewoners van de groepswoningen

Duo fietsmaatje voor bewoners van de groepswoningen

Structureel werk · Flexibele uren
Tegelen, Limburg, Nederland
ZorgWelzijnOuderen
Activiteit Delen
De Zorggroep
#79065
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/De-Zorggroep3/activiteiten/Duo-fietsmaatje-voor-bewoners-van-de-groepswoningen/79065 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zoeken iemand die het leuk vind om samen met bewoners van de groepswoningen te gaan fietsen met de duo fiets. Welke dag maakt niets uit. Lijkt het je iets..

Uitgebreide omschrijving

Wat word er van je verwacht: Binnen de groepswoningen van De Nieuwe Munt zoeken we iemand met de bewoners van centime ( mensen met dementie) willen gaan fietsen op de duo fiets. Het dagdeel maakt niets uit. Er zijn verschillende bewoners die hier heel erg van kunnen genieten dus we zouden een rouleer schema kunnen maken. Lijkt je dit iets meld je dan voor een vrijblijvend gesprek.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Tegelen Activiteiten > De Zorggroep > Duo fietsmaatje voor bewoners van de groepswoningen

Over De Zorggroep

Vrijwilligerswerk bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van kwetsbare mensen en bijdragen aan de lokale samenleving. Je hebt oog voor gezelligheid, sfeer en aandacht voor het welzijn van cliënten. Als vrijwilliger kun jij daar écht het verschil maken. Want het leven van cliënten bestaat uit meer dan verzorging, verpleging en behandeling door beroepskrachten en mantelzorgers. Ontdek wat jij als vrijwilliger kunt betekenen én wat je daarvoor terug krijgt.