Skip Sidebar
De Zorggroep

De Zorggroep

Non-profit

Over ons

Vrijwilligerswerk bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van kwetsbare mensen en bijdragen aan de lokale samenleving. Je hebt oog voor gezelligheid, sfeer en ...

ZorgWelzijnOuderen
Deel
Bezoekvrijwilliger

Bezoekvrijwilliger

Structureel werk · 1–2 uur/week
Blerick, Venlo, Limburg, Nederland
ZorgWelzijnOuderen
Activiteit Delen
De Zorggroep
#78351
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/De-Zorggroep3/activiteiten/Bezoekvrijwilliger/78351 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als bezoekvrijwilliger ga je bij een vaste bewoner langs voor wat extra persoonlijke aandacht, het maken van mooie herinneringen en het zorgen voor een glimlach

Uitgebreide omschrijving

Als vrijwilliger ga je op vaste momenten op bezoek bij een bewoner in de Tollensstraat of de Ruijsstraat. Je maakt een praatje met de bewoner, drinkt een kop koffie of je maakt een wandeling.


Wij vragen:

Je kunt omgaan met de oudere medemens en/of mensen met dementie, of wilt hier graag in (bij)geschoold worden. Je hebt graag persoonlijk contact en je kunt hen net dat extra stukje aandacht en warmte geven. Daarnaast zijn respect, vertrouwen geven, geduld, zelfstandigheid, een vriendelijke en rustige benadering, kwaliteiten die we van elke vrijwilliger verwachten.


VOG:

Vragen wij kosteloos voor u aan.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Venlo Activiteiten > De Zorggroep > Bezoekvrijwilliger

Over De Zorggroep

Vrijwilligerswerk bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van kwetsbare mensen en bijdragen aan de lokale samenleving. Je hebt oog voor gezelligheid, sfeer en aandacht voor het welzijn van cliënten. Als vrijwilliger kun jij daar écht het verschil maken. Want het leven van cliënten bestaat uit meer dan verzorging, verpleging en behandeling door beroepskrachten en mantelzorgers. Ontdek wat jij als vrijwilliger kunt betekenen én wat je daarvoor terug krijgt.