Bezoekvrijwilliger die stevig in zijn/haar schoenen staat gezocht!

Bezoekvrijwilliger die stevig in zijn/haar schoenen staat gezocht!

Taak · 0–2 uur
Ruijsstraat 8, 5921 VK Venlo, Nederland
ZorgWelzijnOuderen
1 plaats over.
Activiteit Delen
De Zorggroep
#82434
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/De-Zorggroep3/activiteiten/Bezoekvrijwilliger-die-stevig-in-zijnhaar-schoenen-staat-gezocht/82434 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die bij één bewoner met dementie op bezoek wil in de avonduren (begin).

Uitgebreide omschrijving

Op de Ruijsstraat wonen o.a. mensen met dementie. Voor één specifieke bewoner zijn wij op zoek naar een vrijwilliger voor in de avonduurtjes. Het gaat voornamelijk om het begin van de avond.


De vrijwilliger dient wel bekend te zijn met dementie en stevig in zijn/haar schoenen te staan door het gedrag van deze bewoner. Wij hopen met de inzet van een vrijwilliger dat deze bewoner zich prettiger voelt en gedrag hierdoor ombuigt.


Ben jij deze persoon en hou je wel van een uitdaging? Neem dan contact op met procesbegeleider vrijwilligers Laurie Houwen via 0613422058 of [email protected]

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over De Zorggroep

Vrijwilligerswerk bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van kwetsbare mensen en bijdragen aan de lokale samenleving. Je hebt oog voor gezelligheid, sfeer en aandacht voor het welzijn van cliënten. Als vrijwilliger kun jij daar écht het verschil maken. Want het leven van cliënten bestaat uit meer dan verzorging, verpleging en behandeling door beroepskrachten en mantelzorgers. Ontdek wat jij als vrijwilliger kunt betekenen én wat je daarvoor terug krijgt.