Skip Sidebar
De Zorggroep

De Zorggroep

Non-profit

Over ons

Vrijwilligerswerk bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van kwetsbare mensen en bijdragen aan de lokale samenleving. Je hebt oog voor gezelligheid, sfeer en ...

ZorgWelzijnOuderen
Deel
Actief voorraad beheer

Actief voorraad beheer

Taak · 2–4 uur
Venlo, Limburg, Nederland
ZorgWelzijnOuderen
1 plaats over.
Activiteit Delen
De Zorggroep
#76481
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/De-Zorggroep3/activiteiten/Actief-voorraad-beheer/76481 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voorraad bijvullen op de zorgafdeling 1 x per week.

Uitgebreide omschrijving

Op locatie Crescendo zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die ons wil helpen met het bijvullen van de voorraad van bijvoorbeeld schoon was en beddengoed op de zorgappartementen. Tijdens het bijvullen kom je in contact met de cliënten die wonen op deze locatie.

Vind jij deze afwisseling leuk om wat kunnen betekenen voor zorgmedewerkers en zelf een leuk praatje te kunnen maken? Kom dan eens op gesprek en we maken graag kennis met jouw.


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen
Venlo Activiteiten > De Zorggroep > Actief voorraad beheer

Over De Zorggroep

Vrijwilligerswerk bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van kwetsbare mensen en bijdragen aan de lokale samenleving. Je hebt oog voor gezelligheid, sfeer en aandacht voor het welzijn van cliënten. Als vrijwilliger kun jij daar écht het verschil maken. Want het leven van cliënten bestaat uit meer dan verzorging, verpleging en behandeling door beroepskrachten en mantelzorgers. Ontdek wat jij als vrijwilliger kunt betekenen én wat je daarvoor terug krijgt.