Jij vindt Blerick schoon toch ook op zijn mooist?

Jij vindt Blerick schoon toch ook op zijn mooist?

Structureel werk · Flexibele uren
Hazenkamp, 5921 CE Venlo, Nederland
BuitenZwerfafvalSociale media
Natuur & MilieuBuurt & omgeving
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Blerick Schoon
#71548
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/BlerickSchoon/activiteiten/Jij-vindt-Blerick-schoon-toch-ook-op-zijn-mooist/71548 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij van Blerick Schoon zijn op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen de Hazenkamp zwerfafval vrij te maken tijdens de gezamenlijke opruimacties.

Uitgebreide omschrijving

Wij van Blerick Schoon zijn op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen de Hazenkamp zwerfafval vrij te maken tijdens de gezamenlijke opruimacties. Maandelijks/ om de maand organiseren we een opruimactie in de wijk de Hazenkamp. Voor het mee organiseren van de opruimacties kunnen we hulp gebruiken, denk aan sponsors zoeken, vrijwilligers werven en social media berichten. En natuurlijk ook bij het opruimen zelf. Materialen zijn aanwezig. Samen gaan we de wijk in en ruimen we het zwerfafval op wat in de struiken ligt, op straat etc. Dit is altijd erg gezellig en soms ontdekken we ook verrassende items.


Geef jij om een schone leefomgeving en vind je het heerlijk om laagdrempelig in de buitenlucht aan het werk te zijn dan zien we graag jouw aanmelding tegemoet.


Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Blerick Schoon

Jij vindt Blerick schoon toch ook op zijn mooist?

Ik (Michelle) ben van Blerick Schoon en ruim de Hazenkamp op!
Een schone leefomgeving doet de mens goed. Het geeft je hoofd rust, we leven immers al in een hectische maatschappij. Maar niet alleen is het voor jezelf goed, ook voor de dieren en het milieu.
Vaak krijg ik de vraag waarom zou je dit doen? het heeft tóch geen zin ?
Ik antwoord dan altijd: "alle kleine beetjes helpen en voordoen doet volgen". Als bewoner hebben we ook een verantwoordelijkheid naar een mooie en leefbare leefomgeving.
Zelf zul je er alleen maar profeit van hebben. De kinderen kunnen in een schone omgeving spelen, de dieren hebben een veilige omgeving, het straat beeld ziet er mooi uit, wat doet leven. Het opruimen van het afval zelf kent ook zijn voordelen, het brengt de buurt nader tot elkaar en je bent lekker in de buitenlucht bezig.
Voor de kinderen is het ook erg leerzaam. Immers hun zijn de toekomst.

Laten we SAMEN het probleem kleiner maken en zorgen voor een mooie leefomgeving voor nu en voor in de toekomst voor onze kinderen. Zwerfafval, dat pakken we samen op! Kom jij ons ook helpen?