Houd jij van voetbalwedstrijden? Ajax-fan zoekt maatje

Houd jij van voetbalwedstrijden? Ajax-fan zoekt maatje

Structureel werk · Flexibele uren
Heerbaan 17, 6097 AV Heel, Netherlands
Maatje & buddy
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Daelzicht
#60254
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/3454125-/activiteiten/Houd-jij-van-voetbalwedstrijden-Ajax-fan-zoekt-maatje/60254 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Een 23-jarige jongeman uit Venlo is op zoek naar een maatje die net als hij superfan is van Ajax. Hij houdt ook van dieren.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. We bieden een veilige woonomgeving, intensieve zorg en behandeling, zinvolle dagbesteding en werk op maat, ondersteuning thuis bij het dagelijkse leven en opvang in een crisissituatie. Ongeveer 1.500 medewerkers en 750 vrijwilligers werken elke dag met plezier, respect, warmte en deskundigheid voor onze 1600 cliënten. Daelzicht is op ruim 80 locaties in Limburg vertegenwoordigd.
 
Werkzaamheden
Een 23-jarige jongeman uit Venlo is op zoek naar een maatje die net als hij superfan is van Ajax. Hij houdt ook van dieren.

Het is een vrolijke jongeman die nog veel wil leren! Hij heeft duidelijkheid nodig en het is belangrijk dat aan hem grenzen worden aangegeven omdat hij wel eens erg enthousiast is.

Zou jij, na eerst een paar bezoekjes en indien het matcht, met hem naar voetbalwedstrijden van Ajax willen gaan óf samen met hem naar een wedstrijd op tv willen kijken? Misschien wil je ook met hem naar  de dierentuin, een terrasje pikken of gewoon een bezoekje brengen? Hij is al tevreden als je eens in de maand of zes weken een lege plek hebt in je agenda of wat wilt en kunt schuiven.

Het zou fijn zijn als je af en toe ruimte hebt in jouw agenda in het weekend of op een doordeweekse avond. Een eigen auto is geen must, wel handig. 

Voor onze cliënt zou het fijn zijn al je in ongeveer dezelfde leeftijdscategorie zit, maar ook als je ouder bent en je denkt met hem te kunnen matchen twijfel niet, meld je aan voor een oriënterend gesprek!
 
Wij bieden
Bij inschrijving als vrijwilliger vragen wij om een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) Wij helpen jou met de aanvraag.
 
 Als vrijwilliger bij Daelzicht:
 - ben je verzekerd
 - krijg je een vrijwilligersovereenkomst
 - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten
 - ontvang je een eindejaar attentie
 - vergoeden wij jouw reiskosten
 
Interesse?
Als u naast de vacature op "reageren" klikt krijgen wij bericht van uw interesse. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. Hiervoor moet u wel ingelogd zijn. Bent u nog geen vrijwilliger bij Vrijwilligerswerk Venlo? Hier kunt u zich aanmelden!
Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Heel Activiteiten > Daelzicht > Houd jij van voetbalwedstrijden? Ajax-fan zoekt maatje