Skip Sidebar

Over ons

Samen maken we van iedere wijk een vitale wijk in Venlo. Dat is de opdracht van Incluzio Sociale Basis. Dat doen we niet alleen; dat doen we samen met vrijwilligers, stagiairs, buurtbewoners, ...

WelzijnBuurt & omgeving
Deel
Vrijwilliger die graag kookt

Vrijwilliger die graag kookt

Structureel werk · Flexibele uren
Albert Verweystraat 6, 5921 AZ Venlo, Netherlands
Maatje & buddy
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Incluzio Sociale Basis
#60335
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/2651663-/activiteiten/Vrijwilliger-die-graag-kookt/60335 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Een vrijwilliger gevraagd voor een 34 jarige vrouw die ondersteuning nodig heeft bij het koken. Mevrouw heeft een verstandelijke beperking en wil graag vaardig blijven in het bedienen van de magnetron en fornuis. Kan daarnaast geen zware pannen tillen, heeft een ander daarbij nodig. Mevrouw zou dit heel graag willen om dit samen met iemand te doen.
Daar mevrouw werkt, is het mogelijk op een doordeweekse dag om 17 uur. Welke dag is bespreekbaar. Mevrouw woont in Tegelen.

Uitgebreide omschrijving

 

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Venlo Activiteiten > Incluzio Sociale Basis > Vrijwilliger die graag kookt

Over Incluzio Sociale Basis

Samen maken we van iedere wijk een vitale wijk in Venlo. Dat is de opdracht van Incluzio Sociale Basis. Dat doen we niet alleen; dat doen we samen met vrijwilligers, stagiairs, buurtbewoners, ondernemers, scholen, huisartsen, partners en de gemeente als partner en opdrachtgever. Wij geloven in de kracht van bewoners en stimuleren hen om met elkaar een grote rol te nemen in de sociale basis. Daardoor neemt de veerkracht van mensen, straten en wijken toe. Iedereen doet mee in de samenleving. Ook in Venlo. Daarom begeleiden we de mensen voor wie dat niet vanzelf gaat en iedereen die dat beetje extra ondersteuning kan gebruiken. Van jong tot oud, met of zonder beperking. Dat doen we op een praktische manier, gericht op de persoon, integraal en georganiseerd in de wijk. Ook ondersteunen we Venlonaren die zich willen inzetten voor hun buurt. Bij onze teams sociale basis kunnen alle bewoners terecht voor informatie en advies over wonen, werken, welzijn en zorg. Het buurtteam in het Huis van de Wijk begeleidt je verder met bijvoorbeeld taal, geldzaken, mantelzorg, initiatieven in de wijk, zorg voor elkaar, gezond leven, eenzaamheid en je toekomst als je vroegtijdig je school hebt verlaten. Bij Incluzio Sociale Basis werken we met bevlogen collega’s die voorop willen lopen. Onze professionals weten de sterke schouders in de wijken aan de kwetsbare schouders te koppelen. Dat doen wij met zes teams in de wijken van Venlo en een stedelijk team.