Tuinman voor jongerencentrum Jacx in Blerick

Tuinman voor jongerencentrum Jacx in Blerick

Structureel werk · Flexibele uren
Albert Verweystraat 6, 5921 AZ Venlo, Netherlands
Klussen
1 plaats over.
Activiteit Delen
Incluzio Sociale Basis
#60408
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/2651663-/activiteiten/Tuinman-voor-jongerencentrum-Jacx-in-Blerick/60408 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zoeken een vrijwilliger die handig is en ons kan helpen in onze tuin.

Uitgebreide omschrijving

Heb jij groene vingers, ben jij collegiaal, eerlijk en positief?

Dan zoeken wij jou!

We zoeken een vrijwilliger die handig is en ons kan helpen in onze tuin. Denk dan aan het bijhouden en snoeien van de planten en struiken, maaien van het gras, poten en aanplanten van planten en struiken en het aanleggen van tuinborder(s) en terrasje(s) We vinden het fijn als je je eigen materialen kunt meebrengen. Want gereedschap hebben we (nog) niet zoveel.

Je krijgt veel vrijheid om de uren en werkzaamheden naar eigen inzicht in te vullen. Hier staat tegenover dat we van jou ook zelfstandigheid en verantwoordelijkheid verwachten, zodat het werk goed en binnen een redelijke tijd klaar is.


Even voorstellen: wie zijn wij?

Jongerencentrum Jacx ligt aan de Driedecembersingel 44 in Blerick. Wij bieden activiteiten en begeleiding aan jongeren tussen de 12 en 27 jaar. Maandelijks komen er zo’n 1200 jongeren uit Blerick en omgeving bij Jacx. Bij jongerencentrum Jacx staat onze jeugd op de eerste plaats. We bieden hen een veilige en fijne plek om thuis te komen en elkaar te ontmoeten.

Als vrijwilliger wordt je onderdeel van ons hechte team. We houden van een no-nonsense mentaliteit, afspraken maken en nakomen. Teamspirit vinden we erg belangrijk, ieder brengt zijn eigen kwaliteiten mee. We vullen elkaar aan en werken samen om het voor onze jeugd goed in orde te maken. We gaan er voor 100% voor. Samen moeten we het doen! Tussendoor is er altijd tijd voor een kop koffie en een praatje. En daarna gaan we weer verder tot de klus klaar is. Zo doen wij dat bij Jacx!

 

Ben jij handig, collegiaal, eerlijk en positief? Dan zoeken wij jou!

We zoeken een vrijwilliger die handig is en ons kan helpen als er iets gerepareerd of opgeknapt moet worden. Denk dan aan klusjes die je normaalgesproken als huurder in een huurwoning zelf ook moet oplossen, zoals een lampje ophangen of vervangen, een lekkende kraan repareren, muurtje verven, spulletjes in elkaar zetten, kleine reparaties etc. We vinden het fijn als je je eigen materialen kunt meebrengen. Want gereedschap hebben we (nog) niet zoveel.

Je krijgt veel vrijheid om de uren en werkzaamheden naar eigen inzicht in te vullen. Hier staat tegenover dat we van jou ook zelfstandigheid en verantwoordelijkheid verwachten, zodat het werk goed en binnen een redelijke tijd klaar is.

 

Ben je enthousiast of nieuwsgierig geworden?

Reageer en neem contact met ons. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!

Ons mailadres: [email protected] (t.a.v. Shirley)

Of mobiel: 06-83 11 42 47 (Cecile)

 

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Incluzio Sociale Basis

Samen maken we van iedere wijk een vitale wijk in Venlo. Dat is de opdracht van Incluzio Sociale Basis. Dat doen we niet alleen; dat doen we samen met vrijwilligers, stagiairs, buurtbewoners, ondernemers, scholen, huisartsen, partners en de gemeente als partner en opdrachtgever. Wij geloven in de kracht van bewoners en stimuleren hen om met elkaar een grote rol te nemen in de sociale basis. Daardoor neemt de veerkracht van mensen, straten en wijken toe. Iedereen doet mee in de samenleving. Ook in Venlo. Daarom begeleiden we de mensen voor wie dat niet vanzelf gaat en iedereen die dat beetje extra ondersteuning kan gebruiken. Van jong tot oud, met of zonder beperking. Dat doen we op een praktische manier, gericht op de persoon, integraal en georganiseerd in de wijk. Ook ondersteunen we Venlonaren die zich willen inzetten voor hun buurt. Bij onze teams sociale basis kunnen alle bewoners terecht voor informatie en advies over wonen, werken, welzijn en zorg. Het buurtteam in het Huis van de Wijk begeleidt je verder met bijvoorbeeld taal, geldzaken, mantelzorg, initiatieven in de wijk, zorg voor elkaar, gezond leven, eenzaamheid en je toekomst als je vroegtijdig je school hebt verlaten. Bij Incluzio Sociale Basis werken we met bevlogen collega’s die voorop willen lopen. Onze professionals weten de sterke schouders in de wijken aan de kwetsbare schouders te koppelen. Dat doen wij met zes teams in de wijken van Venlo en een stedelijk team.