Skip Sidebar

Over ons

Samen maken we van iedere wijk een vitale wijk in Venlo. Dat is de opdracht van Incluzio Sociale Basis. Dat doen we niet alleen; dat doen we samen met vrijwilligers, stagiairs, buurtbewoners, ...

WelzijnBuurt & omgeving
Deel
Taalcoach Nederlands voor jongeren bij jeugdcentrum Jacx

Taalcoach Nederlands voor jongeren bij jeugdcentrum Jacx

Structureel werk · 2 uur/week · Start vanaf 4 sep 2023
Drie Decembersingel 44, 5921 AC Venlo, Nederland
Lezen & schrijvenNederlandsOnderwijs
WelzijnBuurt & omgeving
Activiteit Delen
Incluzio Sociale Basis
#69333
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/2651663-/activiteiten/Taalcoach-Nederlands-voor-jongeren-bij-jeugdcentrum-Jacx/69333 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Taalcoach Nederlands voor jongeren bij jeugdcentrum Jacx in Blerick

Uitgebreide omschrijving

Gezocht: Taalcoach Nederlands voor jongeren bij jeugdcentrum Jacx in Blerick

 

Even voorstellen: wie zijn wij?

Jongerencentrum Jacx ligt aan de Driedecembersingel 44 in Blerick. Wij bieden activiteiten en begeleiding aan jongeren tussen de 12 en 27 jaar. Maandelijks komen er zo’n 1200 jongeren van verschillende nationaliteiten bij Jacx. Bij jongerencentrum Jacx staat de jeugd op de eerste plaats. We bieden hen een veilige en fijne plek om thuis te komen, elkaar te ontmoeten en zich te ontwikkelen.

Als taalcoach en vrijwilliger ben je onderdeel van ons super team. We houden van een no-nonsense mentaliteit, afspraken maken en nakomen. Teamspirit vinden we erg belangrijk, ieder brengt zijn eigen kwaliteiten mee. We vullen elkaar aan en werken samen om het voor onze jeugd goed in orde te maken. We gaan er voor 100% voor. Samen moeten we het doen! Tussendoor maken we tijd voor een kop koffie en een praatje. En daarna gaan we weer verder tot het klaar is. Zo doen wij dat bij Jacx!

 

Wil jij onze jongeren helpen om de Nederlandse taal beter onder de knie te krijgen?

Kun jij dit op een goede en begrijpelijke manier aan hen uitleggen?

Dan zoeken wij jou!

We zoeken een vrijwilliger die de Nederlandse taal goed beheerst en dit ook kan overbrengen naar jongeren in de leeftijd van 14 tot 27 jaar. We denken zelf aan 2 x per week en 2 uur per keer. Bij voorkeur in de avond. Dagen en tijden kunnen in overleg bepaald worden.

Je krijgt veel vrijheid om de uren en werkzaamheden naar eigen inzicht in te vullen. Hier staat tegenover dat we van jou ook zelfstandigheid en verantwoordelijkheid verwachten, zodat de jongeren wekelijks op jouw taalondersteuning kunnen rekenen.

 

Ben je enthousiast of nieuwsgierig geworden?

Neem dan via mail of Whatssapp contact met ons op. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!

Ons mailadres: [email protected] (t.a.v. Shirley)

Of mobiel: 06-81132511 (Shirley)


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Jongeren centrum Jacx
Activiteit Delen
Venlo Activiteiten > Incluzio Sociale Basis > Taalcoach Nederlands voor jongeren bij jeugdcentrum Jacx

Over Incluzio Sociale Basis

Samen maken we van iedere wijk een vitale wijk in Venlo. Dat is de opdracht van Incluzio Sociale Basis. Dat doen we niet alleen; dat doen we samen met vrijwilligers, stagiairs, buurtbewoners, ondernemers, scholen, huisartsen, partners en de gemeente als partner en opdrachtgever. Wij geloven in de kracht van bewoners en stimuleren hen om met elkaar een grote rol te nemen in de sociale basis. Daardoor neemt de veerkracht van mensen, straten en wijken toe. Iedereen doet mee in de samenleving. Ook in Venlo. Daarom begeleiden we de mensen voor wie dat niet vanzelf gaat en iedereen die dat beetje extra ondersteuning kan gebruiken. Van jong tot oud, met of zonder beperking. Dat doen we op een praktische manier, gericht op de persoon, integraal en georganiseerd in de wijk. Ook ondersteunen we Venlonaren die zich willen inzetten voor hun buurt. Bij onze teams sociale basis kunnen alle bewoners terecht voor informatie en advies over wonen, werken, welzijn en zorg. Het buurtteam in het Huis van de Wijk begeleidt je verder met bijvoorbeeld taal, geldzaken, mantelzorg, initiatieven in de wijk, zorg voor elkaar, gezond leven, eenzaamheid en je toekomst als je vroegtijdig je school hebt verlaten. Bij Incluzio Sociale Basis werken we met bevlogen collega’s die voorop willen lopen. Onze professionals weten de sterke schouders in de wijken aan de kwetsbare schouders te koppelen. Dat doen wij met zes teams in de wijken van Venlo en een stedelijk team.