TOP vrijwilliger gezocht!

TOP vrijwilliger gezocht!

Structureel werk · 2–4 uur/week
Albert Verweystraat 6, 5921 AZ Venlo, Netherlands
Activiteiten begeleidenBuitenKoken & etenSportJeugdwerkHulpverleningMaatje & buddyBegeleidingSociaal contactOppassenCreatiefMuziekNederlandsEngelsArabisch
WelzijnBuurt & omgevingKinderen & Jongeren
Activiteit Delen
Incluzio Sociale Basis
#81799
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/2651663-/activiteiten/TOP-vrijwilliger-gezocht/81799 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

TOP vrijwilliger vangt wekelijks een kind 1 dagdeel per week op (2 tot 12 jaar) in een kindvriendelijke omgeving. Activiteiten vinden plaats Venlo breed.

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die graag met kinderen werken en hen begeleiden tijdens diverse activiteiten, zoals boekje lezen, knutselen of naar een speeltuin gaan.

De vrijwilliger moet de Nederlandse taal goed beheersen. Kernwoorden: flexibel, communicatief, creatief, ondernemend en open staan voor andere culturen.


Wij bieden:

  • Training en themabijeenkomsten
  • Je ontmoet leuke collega's


Interesse?

Je kunt direct contact opnemen met Nelly Esquivel via [email protected] of 06-82492961.

We hopen snel van je te horen. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Incluzio Sociale Basis

Samen maken we van iedere wijk een vitale wijk in Venlo. Dat is de opdracht van Incluzio Sociale Basis. Dat doen we niet alleen; dat doen we samen met vrijwilligers, stagiairs, buurtbewoners, ondernemers, scholen, huisartsen, partners en de gemeente als partner en opdrachtgever. Wij geloven in de kracht van bewoners en stimuleren hen om met elkaar een grote rol te nemen in de sociale basis. Daardoor neemt de veerkracht van mensen, straten en wijken toe. Iedereen doet mee in de samenleving. Ook in Venlo. Daarom begeleiden we de mensen voor wie dat niet vanzelf gaat en iedereen die dat beetje extra ondersteuning kan gebruiken. Van jong tot oud, met of zonder beperking. Dat doen we op een praktische manier, gericht op de persoon, integraal en georganiseerd in de wijk. Ook ondersteunen we Venlonaren die zich willen inzetten voor hun buurt. Bij onze teams sociale basis kunnen alle bewoners terecht voor informatie en advies over wonen, werken, welzijn en zorg. Het buurtteam in het Huis van de Wijk begeleidt je verder met bijvoorbeeld taal, geldzaken, mantelzorg, initiatieven in de wijk, zorg voor elkaar, gezond leven, eenzaamheid en je toekomst als je vroegtijdig je school hebt verlaten. Bij Incluzio Sociale Basis werken we met bevlogen collega’s die voorop willen lopen. Onze professionals weten de sterke schouders in de wijken aan de kwetsbare schouders te koppelen. Dat doen wij met zes teams in de wijken van Venlo en een stedelijk team.