Maatje om leuke dingen mee te doen

Maatje om leuke dingen mee te doen

Structureel werk · Flexibele uren
Venlo, Limburg, Nederland
WelzijnBuurt & omgeving
Activiteit Delen
Incluzio Sociale Basis
#76305
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/2651663-/activiteiten/Maatje-om-leuke-dingen-mee-te-doen/76305 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ik zoek een vrouwelijk maatje, om samen op vriendschappelijke wijzen een leuke tijd te hebben. Samen fietsen, iets drinken of samen winkelen.

Uitgebreide omschrijving

Ik ben een man van 80 jaar.

Ik ben nog goed mobiel en redelijk actief.

Ik zou het fijn vinden om iemand te vinden van ongeveer mijn leeftijd om samen op een fijne manier tijd mee door te brengen.

Ik zoek geen relatie, maar zou graag op vriendschappelijke wijze met iemand willen winkelen, stukje fietsen of gezellig samen wat drinken of uit eten.


Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Incluzio Sociale Basis

Samen maken we van iedere wijk een vitale wijk in Venlo. Dat is de opdracht van Incluzio Sociale Basis. Dat doen we niet alleen; dat doen we samen met vrijwilligers, stagiairs, buurtbewoners, ondernemers, scholen, huisartsen, partners en de gemeente als partner en opdrachtgever. Wij geloven in de kracht van bewoners en stimuleren hen om met elkaar een grote rol te nemen in de sociale basis. Daardoor neemt de veerkracht van mensen, straten en wijken toe. Iedereen doet mee in de samenleving. Ook in Venlo. Daarom begeleiden we de mensen voor wie dat niet vanzelf gaat en iedereen die dat beetje extra ondersteuning kan gebruiken. Van jong tot oud, met of zonder beperking. Dat doen we op een praktische manier, gericht op de persoon, integraal en georganiseerd in de wijk. Ook ondersteunen we Venlonaren die zich willen inzetten voor hun buurt. Bij onze teams sociale basis kunnen alle bewoners terecht voor informatie en advies over wonen, werken, welzijn en zorg. Het buurtteam in het Huis van de Wijk begeleidt je verder met bijvoorbeeld taal, geldzaken, mantelzorg, initiatieven in de wijk, zorg voor elkaar, gezond leven, eenzaamheid en je toekomst als je vroegtijdig je school hebt verlaten. Bij Incluzio Sociale Basis werken we met bevlogen collega’s die voorop willen lopen. Onze professionals weten de sterke schouders in de wijken aan de kwetsbare schouders te koppelen. Dat doen wij met zes teams in de wijken van Venlo en een stedelijk team.