Skip Sidebar

Over ons

Samen maken we van iedere wijk een vitale wijk in Venlo. Dat is de opdracht van Incluzio Sociale Basis. Dat doen we niet alleen; dat doen we samen met vrijwilligers, stagiairs, buurtbewoners, ...

WelzijnBuurt & omgeving
Deel
Koken met en voor inwoners van Op de Heide

Koken met en voor inwoners van Op de Heide

Structureel werk · 3-5 uur/maand
Spechtstraat 56, 5932 VK Tegelen, Nederland
Koken & eten
WelzijnBuurt & omgeving
3 plaatsen over.
Activiteit Delen
Incluzio Sociale Basis
#67075
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/2651663-/activiteiten/Koken-met-en-voor-inwoners-van-Op-de-Heide/67075 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Buurtinitiatief waarop inwoners voor en met elkaar willen gaan koken

Uitgebreide omschrijving

Iedere derde maandag van de maand zal er vanuit Picus gekookt worden met en voor de buurt. Zowel mannen als vrouwen kunnen dan samen gaan eten, met als doel om elkaar te ontmoeten en te genieten van een heerlijke maaltijd.

Dit buurtinitiatief is nog niet gestart. De kartrekkers van dit initiatief zijn nog op zoek naar koks. Met de kok zullen verdere details besproken worden.


Er wordt een beschikbaarheid gevraagd van 1 x per maand of per 2 maanden. Voor start zal er een HACCP cursus aangeboden worden. Deze tweedaagse cursus vindt plaats op 1 en 8 september.


Er wordt verwacht dat er op de dag van het koken rond 15:00uur gestart wordt met het doen van boodschappen en voorbereidende handelingen. Rond 18:00uur zal de maaltijd opgediend worden.

Rond 20:00uur wordt verwacht klaar te zijn met eten en het opruimen.

Denk je dat deze vacature bij jou past? Neem contact met ons op via een berichtje.

Hoe kom ik er?

3 plaatsen over.
Activiteit Delen
Tegelen Activiteiten > Incluzio Sociale Basis > Koken met en voor inwoners van Op de Heide

Over Incluzio Sociale Basis

Samen maken we van iedere wijk een vitale wijk in Venlo. Dat is de opdracht van Incluzio Sociale Basis. Dat doen we niet alleen; dat doen we samen met vrijwilligers, stagiairs, buurtbewoners, ondernemers, scholen, huisartsen, partners en de gemeente als partner en opdrachtgever. Wij geloven in de kracht van bewoners en stimuleren hen om met elkaar een grote rol te nemen in de sociale basis. Daardoor neemt de veerkracht van mensen, straten en wijken toe. Iedereen doet mee in de samenleving. Ook in Venlo. Daarom begeleiden we de mensen voor wie dat niet vanzelf gaat en iedereen die dat beetje extra ondersteuning kan gebruiken. Van jong tot oud, met of zonder beperking. Dat doen we op een praktische manier, gericht op de persoon, integraal en georganiseerd in de wijk. Ook ondersteunen we Venlonaren die zich willen inzetten voor hun buurt. Bij onze teams sociale basis kunnen alle bewoners terecht voor informatie en advies over wonen, werken, welzijn en zorg. Het buurtteam in het Huis van de Wijk begeleidt je verder met bijvoorbeeld taal, geldzaken, mantelzorg, initiatieven in de wijk, zorg voor elkaar, gezond leven, eenzaamheid en je toekomst als je vroegtijdig je school hebt verlaten. Bij Incluzio Sociale Basis werken we met bevlogen collega’s die voorop willen lopen. Onze professionals weten de sterke schouders in de wijken aan de kwetsbare schouders te koppelen. Dat doen wij met zes teams in de wijken van Venlo en een stedelijk team.