Skip Sidebar

Over ons

Samen maken we van iedere wijk een vitale wijk in Venlo. Dat is de opdracht van Incluzio Sociale Basis. Dat doen we niet alleen; dat doen we samen met vrijwilligers, stagiairs, buurtbewoners, ...

WelzijnBuurt & omgeving
Deel
Informatiemarkt voor senioren

Informatiemarkt voor senioren

Evenement · 24 jun, 13:30 - 16:00
Agnes Huijnstraat 3, 5914 PE Venlo, Nederland
WelzijnBuurt & omgevingOuderen
Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten in 25 days.
Deel evenement
Incluzio Sociale Basis
#80326
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/2651663-/activiteiten/Informatiemarkt-voor-senioren/80326 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Informatiemarkt voor senioren

Uitgebreide omschrijving

De markt biedt informatie, inspirerende activiteiten en workshops. Ontdek de mogelijkheden om langer thuis te blijven wonen, uw sociale veerkracht te versterken en vitaal ouder te worden. Deze informatiemarkt is bedoeld voor senioren uit Arcen, Velden, Lomm, Venlo-Noord, Venlo-Oost en Venlo centrum.


Wanneer : 24 juni 2024

Tijdstip : 13.30 - 16.00 uur

Waar : De Witte Kerk, Agnes Huijnstraat 3, Venlo-Noord (3 zalen)


Neem voor meer informatie over deze markt contact op met seniorencoaches:

Daphne Basten tel. 06 82413691 mail: [email protected]

Simone Holla tel: 06 82117807 mail: [email protected]


Incluzio Sociale Basis organiseert de markt samen met o.a. Gemeente Venlo; Bibliotheek Venlo; Wensbusmaatje; Huis van Morgen; KBO, Resto van Harte, Kan Doen, Toon Hermans Huis. Diverse Informele zorgorganisaties; Venlo Dementievriendelijk; Hulp bij Dementie; Vrijwilligerswebsite Venlo Doet Goed; Venlo.Fit/Funqtio, apotheek en diverse lokale (zorg)aanbieders.


Uw Wensauto De Bekkerie maakt het bezoek aan de infomarkt gemakkelijk. Uw Wijkbus maakt het bezoek aan de infomarkt gemakkelijk. Boek een gratis rit met de eenmalige Pendelbus, vanaf uw huisadres naar De Witte Kerk en terug. Bel van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 12.00 uur: 077 20 66 495


Kijk op www.incluziosocialebasis.nl voor de data van de informatiemarkten in de andere wijken, voor het complete programma en de volledige lijst van deelnemers.

Hoe kom ik er?

Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten in 25 days.
Deel evenement
evenementen > Incluzio Sociale Basis > Informatiemarkt voor senioren

Over Incluzio Sociale Basis

Samen maken we van iedere wijk een vitale wijk in Venlo. Dat is de opdracht van Incluzio Sociale Basis. Dat doen we niet alleen; dat doen we samen met vrijwilligers, stagiairs, buurtbewoners, ondernemers, scholen, huisartsen, partners en de gemeente als partner en opdrachtgever. Wij geloven in de kracht van bewoners en stimuleren hen om met elkaar een grote rol te nemen in de sociale basis. Daardoor neemt de veerkracht van mensen, straten en wijken toe. Iedereen doet mee in de samenleving. Ook in Venlo. Daarom begeleiden we de mensen voor wie dat niet vanzelf gaat en iedereen die dat beetje extra ondersteuning kan gebruiken. Van jong tot oud, met of zonder beperking. Dat doen we op een praktische manier, gericht op de persoon, integraal en georganiseerd in de wijk. Ook ondersteunen we Venlonaren die zich willen inzetten voor hun buurt. Bij onze teams sociale basis kunnen alle bewoners terecht voor informatie en advies over wonen, werken, welzijn en zorg. Het buurtteam in het Huis van de Wijk begeleidt je verder met bijvoorbeeld taal, geldzaken, mantelzorg, initiatieven in de wijk, zorg voor elkaar, gezond leven, eenzaamheid en je toekomst als je vroegtijdig je school hebt verlaten. Bij Incluzio Sociale Basis werken we met bevlogen collega’s die voorop willen lopen. Onze professionals weten de sterke schouders in de wijken aan de kwetsbare schouders te koppelen. Dat doen wij met zes teams in de wijken van Venlo en een stedelijk team.