Skip Sidebar

Over ons

Samen maken we van iedere wijk een vitale wijk in Venlo. Dat is de opdracht van Incluzio Sociale Basis. Dat doen we niet alleen; dat doen we samen met vrijwilligers, stagiairs, buurtbewoners, ...

WelzijnBuurt & omgeving
Deel
Informatiemarkt voor senioren

Informatiemarkt voor senioren

Evenement · 17 apr 2024, 09:30 - 12:30
Reigerstraat 2, 5912 XN Venlo, Nederland
WelzijnBuurt & omgeving
Aanmeldingen sluiten in 2 hours.
Deel evenement
Incluzio Sociale Basis
#78534
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/2651663-/activiteiten/Informatiemarkt-voor-senioren/78534 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vitaal ouder worden, voldoende zingeving ervaren en sociaal welbevinden. Wat heb je daar voor nodig, als je ouder wordt.

Uitgebreide omschrijving

De markt wordt georganiseerd door Incluzio, samen met veel netwerkpartners.

Op een informatieve, prikkelende manier kunt u ervaren wat deze organisaties voor u kunnen betekenen in uw dagelijkse leven.

Middels de geboden informatie/ ervaring hopen we u te kunnen helpen, zo vitaal mogelijk te blijven.

Partners die aanwezig zijn op markt:

Incluzio Sociale Basis; Gemeente Venlo; Bibliotheek Venlo, Wens-bus maatje; Huis van Morgen; Venlo Dementievriendelijk; hulp bij Dementie; Venlo Doet Goed; KBO; IZO; Groenlicht; Venlo Fit; Fysiotherapie en ergotherapie;


De wensbus maakt het bezoek aan de infomarkt gemakkelijk. Boek een gratis rit met de eenmalige Pendelbus, vanuit uw huisadres naar de Zuidpilaar en terug.

Bel van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 uur en 12:00 uur

077 2066495

Hoe kom ik er?

Huis van de Wijk Zuidpilaar, Reigerstraat 2, 5912 XN Venlo
Aanmeldingen sluiten in 2 hours.
Deel evenement
evenementen > Incluzio Sociale Basis > Informatiemarkt voor senioren

Over Incluzio Sociale Basis

Samen maken we van iedere wijk een vitale wijk in Venlo. Dat is de opdracht van Incluzio Sociale Basis. Dat doen we niet alleen; dat doen we samen met vrijwilligers, stagiairs, buurtbewoners, ondernemers, scholen, huisartsen, partners en de gemeente als partner en opdrachtgever. Wij geloven in de kracht van bewoners en stimuleren hen om met elkaar een grote rol te nemen in de sociale basis. Daardoor neemt de veerkracht van mensen, straten en wijken toe. Iedereen doet mee in de samenleving. Ook in Venlo. Daarom begeleiden we de mensen voor wie dat niet vanzelf gaat en iedereen die dat beetje extra ondersteuning kan gebruiken. Van jong tot oud, met of zonder beperking. Dat doen we op een praktische manier, gericht op de persoon, integraal en georganiseerd in de wijk. Ook ondersteunen we Venlonaren die zich willen inzetten voor hun buurt. Bij onze teams sociale basis kunnen alle bewoners terecht voor informatie en advies over wonen, werken, welzijn en zorg. Het buurtteam in het Huis van de Wijk begeleidt je verder met bijvoorbeeld taal, geldzaken, mantelzorg, initiatieven in de wijk, zorg voor elkaar, gezond leven, eenzaamheid en je toekomst als je vroegtijdig je school hebt verlaten. Bij Incluzio Sociale Basis werken we met bevlogen collega’s die voorop willen lopen. Onze professionals weten de sterke schouders in de wijken aan de kwetsbare schouders te koppelen. Dat doen wij met zes teams in de wijken van Venlo en een stedelijk team.