Skip Sidebar

Over ons

Samen maken we van iedere wijk een vitale wijk in Venlo. Dat is de opdracht van Incluzio Sociale Basis. Dat doen we niet alleen; dat doen we samen met vrijwilligers, stagiairs, buurtbewoners, ...

WelzijnBuurt & omgeving
Deel
Gezelligheid maatje gezocht!

Gezelligheid maatje gezocht!

Structureel werk · Flexibele uren
Albert Verweystraat 6, 5921 AZ Venlo, Netherlands
WelzijnBuurt & omgevingOuderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Incluzio Sociale Basis
#67024
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/2651663-/activiteiten/Gezelligheid-maatje-gezocht/67024 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Gezelligheid maatje gezocht in Venlo Oost

Uitgebreide omschrijving

Gezelligheid maatje gezocht!


Voor een dame in Venlo Oost zoeken we iemand die geregeld met haar een stukje wilt gaan wandelen, een keer met haar erop uit wilt gaan of bij slecht weer samen mat haar thuis een spelletje te spelen. Kortom iemand die ook van gezellig samenzijn houdt.

Voorkeur voor een dag en tijdstip in overleg, dus passend bij uw mogelijkheden.


Geeft het u een goed gevoel de eenzaamheid van iemand te kunnen doorbreken, reageer dan op deze oproep. Het kan ook voor jezelf een waardevolle aanvulling zijn.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Venlo Activiteiten > Incluzio Sociale Basis > Gezelligheid maatje gezocht!

Over Incluzio Sociale Basis

Samen maken we van iedere wijk een vitale wijk in Venlo. Dat is de opdracht van Incluzio Sociale Basis. Dat doen we niet alleen; dat doen we samen met vrijwilligers, stagiairs, buurtbewoners, ondernemers, scholen, huisartsen, partners en de gemeente als partner en opdrachtgever. Wij geloven in de kracht van bewoners en stimuleren hen om met elkaar een grote rol te nemen in de sociale basis. Daardoor neemt de veerkracht van mensen, straten en wijken toe. Iedereen doet mee in de samenleving. Ook in Venlo. Daarom begeleiden we de mensen voor wie dat niet vanzelf gaat en iedereen die dat beetje extra ondersteuning kan gebruiken. Van jong tot oud, met of zonder beperking. Dat doen we op een praktische manier, gericht op de persoon, integraal en georganiseerd in de wijk. Ook ondersteunen we Venlonaren die zich willen inzetten voor hun buurt. Bij onze teams sociale basis kunnen alle bewoners terecht voor informatie en advies over wonen, werken, welzijn en zorg. Het buurtteam in het Huis van de Wijk begeleidt je verder met bijvoorbeeld taal, geldzaken, mantelzorg, initiatieven in de wijk, zorg voor elkaar, gezond leven, eenzaamheid en je toekomst als je vroegtijdig je school hebt verlaten. Bij Incluzio Sociale Basis werken we met bevlogen collega’s die voorop willen lopen. Onze professionals weten de sterke schouders in de wijken aan de kwetsbare schouders te koppelen. Dat doen wij met zes teams in de wijken van Venlo en een stedelijk team.