Skip Sidebar

Over ons

Samen maken we van iedere wijk een vitale wijk in Venlo. Dat is de opdracht van Incluzio Sociale Basis. Dat doen we niet alleen; dat doen we samen met vrijwilligers, stagiairs, buurtbewoners, ...

WelzijnBuurt & omgeving
Deel
Gastvrouw / Heer

Gastvrouw / Heer

Structureel werk · Flexibele uren
Burgemeester Van Soest-Jansbekenplein, 5944 BN Arcen, Nederland
WelzijnBuurt & omgeving
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Incluzio Sociale Basis
#80059
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/2651663-/activiteiten/Gastvrouw--Heer/80059 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor onze prachtige Open Inloop In Arcen zoeken wij gastvrije vrijwilligers. Krijg je plezier en voldoening om onze gasten een leuke dag te bezorgen.

Uitgebreide omschrijving

Vind je het leuk om een praatje te maken, een activiteit te begeleiden en mee te helpen met het serveren van maaltijden. Super , je krijgt hier veel voor terug van onze Gasten en collega vrijwilligers. We kijken graag samen wat het beste bij je het past , in aanwezigheid en dagdeel. Inloop is geopend op ma, di en do van 10:00 tot 16:00 uur.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Incluzio Sociale Basis

Samen maken we van iedere wijk een vitale wijk in Venlo. Dat is de opdracht van Incluzio Sociale Basis. Dat doen we niet alleen; dat doen we samen met vrijwilligers, stagiairs, buurtbewoners, ondernemers, scholen, huisartsen, partners en de gemeente als partner en opdrachtgever. Wij geloven in de kracht van bewoners en stimuleren hen om met elkaar een grote rol te nemen in de sociale basis. Daardoor neemt de veerkracht van mensen, straten en wijken toe. Iedereen doet mee in de samenleving. Ook in Venlo. Daarom begeleiden we de mensen voor wie dat niet vanzelf gaat en iedereen die dat beetje extra ondersteuning kan gebruiken. Van jong tot oud, met of zonder beperking. Dat doen we op een praktische manier, gericht op de persoon, integraal en georganiseerd in de wijk. Ook ondersteunen we Venlonaren die zich willen inzetten voor hun buurt. Bij onze teams sociale basis kunnen alle bewoners terecht voor informatie en advies over wonen, werken, welzijn en zorg. Het buurtteam in het Huis van de Wijk begeleidt je verder met bijvoorbeeld taal, geldzaken, mantelzorg, initiatieven in de wijk, zorg voor elkaar, gezond leven, eenzaamheid en je toekomst als je vroegtijdig je school hebt verlaten. Bij Incluzio Sociale Basis werken we met bevlogen collega’s die voorop willen lopen. Onze professionals weten de sterke schouders in de wijken aan de kwetsbare schouders te koppelen. Dat doen wij met zes teams in de wijken van Venlo en een stedelijk team.