Skip Sidebar

Over ons

Samen maken we van iedere wijk een vitale wijk in Venlo. Dat is de opdracht van Incluzio Sociale Basis. Dat doen we niet alleen; dat doen we samen met vrijwilligers, stagiairs, buurtbewoners, ...

WelzijnBuurt & omgeving
Deel
Ben jij een kartrekker, gastheer of vind je het leuk om soep te komen maken?

Ben jij een kartrekker, gastheer of vind je het leuk om soep te komen maken?

Taak · 2–4 uur · voor 10 mei 2023
Ericaweg 6, 5915 ES Venlo, Nederland
WelzijnBuurt & omgevingOuderen
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Incluzio Sociale Basis
#63478
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/2651663-/activiteiten/Ben-jij-een-kartrekker-gastheer-of-vind-je-het-leuk-om-soep-te-komen-maken/63478 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Mannen uit de omgeving Venlo Oost kunnen samen komen voor een gezellige ochtend.

Uitgebreide omschrijving

Ben jij een Kartrekker, gastheer of vindt je het leuk om soep te komen maken?


Start datum woensdag 10 mei,

Elke woensdag van 10.00 uur tot 12.30 uur

Locatie: Huis van de Wijk, Ericaweg 6, 5915 ES Venlo


Mannen uit de omgeving Venlo Oost kunnen samen komen voor een gezellige ochtend.

Elkaar ontmoeten onder het genot van een kop koffie/thee.

Samen iets ondernemen, kaarten, spellen, of een invulling naar eigen interesses

Met tussen de middag gelegenheid voor het eten van een verse kop soep.


We vragen

Voor de koffie/thee 1,00 euro

Een kop soep 2,00 euro


Wij hopen je snel te mogen verwelkomen.


Tot ziens,


Bij vragen of interesse kunt u contact opnemen met

Seniorencoach Simone Holla, [email protected] 0682117087

Buurtcoach ISB Peggie Bos [email protected] tel.0613677029

 

Samen maken we van iedere buurt een betere buurt

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Venlo Activiteiten > Incluzio Sociale Basis > Ben jij een kartrekker, gastheer of vind je het leuk om soep te komen maken?

Over Incluzio Sociale Basis

Samen maken we van iedere wijk een vitale wijk in Venlo. Dat is de opdracht van Incluzio Sociale Basis. Dat doen we niet alleen; dat doen we samen met vrijwilligers, stagiairs, buurtbewoners, ondernemers, scholen, huisartsen, partners en de gemeente als partner en opdrachtgever. Wij geloven in de kracht van bewoners en stimuleren hen om met elkaar een grote rol te nemen in de sociale basis. Daardoor neemt de veerkracht van mensen, straten en wijken toe. Iedereen doet mee in de samenleving. Ook in Venlo. Daarom begeleiden we de mensen voor wie dat niet vanzelf gaat en iedereen die dat beetje extra ondersteuning kan gebruiken. Van jong tot oud, met of zonder beperking. Dat doen we op een praktische manier, gericht op de persoon, integraal en georganiseerd in de wijk. Ook ondersteunen we Venlonaren die zich willen inzetten voor hun buurt. Bij onze teams sociale basis kunnen alle bewoners terecht voor informatie en advies over wonen, werken, welzijn en zorg. Het buurtteam in het Huis van de Wijk begeleidt je verder met bijvoorbeeld taal, geldzaken, mantelzorg, initiatieven in de wijk, zorg voor elkaar, gezond leven, eenzaamheid en je toekomst als je vroegtijdig je school hebt verlaten. Bij Incluzio Sociale Basis werken we met bevlogen collega’s die voorop willen lopen. Onze professionals weten de sterke schouders in de wijken aan de kwetsbare schouders te koppelen. Dat doen wij met zes teams in de wijken van Venlo en een stedelijk team.