Levenslustige man (34) zoekt maatje

Levenslustige man (34) zoekt maatje

Structureel werk · Flexibele uren
Agnes Huijnstraat 3, 5914 PE Venlo, Netherlands
Maatje & buddy
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Stichting Pluryn
#60346
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/1907434-/activiteiten/Levenslustige-man-34-zoekt-maatje/60346 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Waar doe jij het voor?
Sport en gezelligheid gaan volgens jou hand in hand en daar sluit onze cliënt zich bij aan. Jij besteed graag een stukje van je vrije tijd samen met hem om zijn netwerk te vergroten en (sport)activiteiten te ondernemen.

Uitgebreide omschrijving

Wie is onze cliënt? 
Deze sportieve, serieuze jongeman met humor is 34 jaar, komt uit Venlo en zoekt een maatje waar hij zijn brede interesse in sport mee kan delen. Zijn passie voor sport gaat over zowel sport kijken, sportactiviteiten bezoeken als zelf sporten. Hij heeft een lichamelijke handicap waardoor hij in een rolstoel zit, maar dit weerhoudt hem niet in zijn sportiviteit. Hij is gedreven en richt zich op mogelijkheden in plaats van beperkingen; zo speelt hij onder andere Boccia

Wat mag je doen? 
Samen activiteiten ondernemen gerelateerd aan sport, dat ziet hij wel zitten! Ook maken jullie eens in de zo veel tijd een uitstapje naar de stad of de bioscoop. Daarnaast reis jij met hem mee naar Boccia-wedstrijden. Dit kan per auto of met het openbaar vervoer. 

Wat breng je mee? 
Jij hebt hart voor mensen en een hart voor sport. Het netwerk van deze jongvolwassene vergroten lijkt jouw prachtig. Je hebt geduld, kan duidelijk communiceren, kan een rolstoel duwen en bent in staat te reizen per auto (in het bezit van rijbewijs en auto) of met het openbaar vervoer.  
Dagen en aantal uren in overleg. 

Wat bieden wij jou? 
Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: 
  • Begeleiding van een professionele collega.  
  • Een vrijwilligersovereenkomst. 
  • Vergoeding van reiskosten. 
  • Een goede verzekering. 
  • En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet!  
Heb je interesse? 
Dan ontvangt Werkplein Team Vrijwilligers Pluryn graag jouw gegevens. Vermeld hierbij vacaturenummer 97.

Tijdsbesteding
Dagen en aantal uren in overleg.
 

Interesse?

 Als u naast de vacature op "reageren" klikt krijgen wij bericht van uw interesse. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. Hiervoor moet u wel ingelogd zijn. Bent u nog geen vrijwilliger bij Vrijwilligerswerk Venlo? Hier kunt u zich aanmelden!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen