VRIJWILLIGER GEBOUW EN BEHEER

VRIJWILLIGER GEBOUW EN BEHEER

Structureel werk · Flexibele uren
Oude Markt 30, 5911 HH Venlo, Netherlands
Klussen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
De Maaspoort Theather & Events Venlo
#60312
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/0676679-/activiteiten/VRIJWILLIGER-GEBOUW-EN-BEHEER/60312 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij die echte klusser die eventueel ook technisch onderlegd is en overweg kan met elektrisch gereedschap? Dan ben jij diegene die we graag binnen ons team welkom heten.

Uitgebreide omschrijving


Wie zijn wij?
De Maaspoort is een hospitality-organisatie met regionale functie in Noord- en Midden Limburg in het centrum van Venlo met twee restaurants, drie theaterzalen, 4 vergaderzalen, 4 foyers, een indrukwekkend dakterras en een theaterhotel. Jaarlijks vinden er circa 220 professionele voorstellingen, 100 amateurvoorstellingen en  ruim 350 commerciële evenementen plaats die door zo'n 140.000 bezoekers worden bezocht. De Maaspoort heeft het werk georganiseerd in de afdelingen Frontoffice & Hospitality, Gebouwen & Techniek, Business & Events en Marketing, Programmering & Educatie. Medewerkers bij De Maaspoort hebben passie voor mensen, passie voor hospitality en passie voor theater. Wij worden blij van blije gasten!
 
Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een:  VRIJWILLIGER GEBOUW EN BEHEER 
 
Werkzaamheden
Als vrijwilliger Gebouw en Beheer zorg jij ervoor dat ons prachtige theater er netjes bij staat en altijd klaar is om bezoekers te ontvangen. Jij bent een “manusje-van-alles “ die graag met je handen werkt. Het ontzettend leuk vindt om in onze unieke werkomgeving voor en achter de schermen aan de slag te gaan met preventief en correctief onderhoud aan ons gebouw en inrichting. 
Taken zijn onder andere het verrichten van reparaties en klussen, het direct oplossen van onderhoudszaken t.b.v. horeca en gebouw en het ondersteunen bij schilderwerk. 
Ben jij die echte klusser die eventueel ook technisch onderlegd is en overweg kan met elektrisch gereedschap? Dan ben jij diegene die we graag binnen ons team welkom heten. 

Wij vragen
·         Kennis en ervaring met werkzaamheden op het gebied van klein technisch onderhoud  en/of schilderwerk. Heb je hier geen ervaring mee, maar ben je handig ook dan kun je reageren;
·         Je bent minimaal 1 dag(deel) per week aanwezig;
·         Je het een goede fysieke conditie en kan goed in een team werken.

Wij bieden
Een inspirerende vrijwilligersplek in het hart van de stad Venlo. We zijn gastvrij, staan voor kwaliteit en willen de gast een totaal beleving geven. We bieden een veilige en plezierige werkomgeving waar een leuk en gemotiveerd team met veel enthousiasme 

Tijdsbesteding 
In overleg. 

Interesse?
 Als u naast de vacature op "reageren" klikt krijgen wij bericht van uw interesse. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. Hiervoor moet u wel ingelogd zijn. Bent u nog geen vrijwilliger bij Vrijwilligerswerk Venlo? Hier kunt u zich aanmelden!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen